Bodde på en "lille Hytte" sammen med familien i forbindelse med besök i Fårup Sommerland. Vi hadde et flott opphold og trivdes godt. Campingplassen er oppdatert og moderne med flotte felles fasiliteter. Alt var rent og pent og godt ivaretatt. Barna var glade for bassenget, og det ble brukt hver ettermiddag når solen hadde fått varmet det opp. Det er også flotte lekeområder rundt på plassen. Det er stille og rolig om kvelden og natten.
Det er gangavstand til Blokhus by og Blokhus strand. 10 minutter å kjöre til Fårup Sommerland. (man kan kjöpe Fårup billetter med rabatt i resepsjonen)
Hytten var veldig koselig, med godt utstyrt kjökken og to små soverom. Det står i beskrivelsen at det er en köyeseng og en dobbeltseng, men dobbeltsengen er kun 120 cm bred og kan knapt brukes som en dobbeltseng for to voksne personer, uten at det blir forferdelig trangt. Vi måtte sove et barn og en voksen i den. Sett bort i fra dårlig sovekomfort i dobbeltsengen var hytten komfortabel med et godt utstyrt kjökken.
Alle som jobbet her var veldig hyggelige og vi opplevde god service.
Vi kommer gjerne tilbake ved neste anledning.