Vi har reist mye rundt omkring og sjelden blitt varmere mottatt enn på dette hotellet og den tilhørende restauranten. Virkelig imøtekommende betjening og maten er rett og slett fantastisk. Vi ble tatt i mot med en velkomstdrink på huset og en veldig trivelig betjening som alle hilste oss velkommen.
Hver morgen blir vi møtt av den blide betjeningen som ønsker oss god morgen.
Beliggenheten er meget bra om du liker å bo fredelig og ikkje nødvendigvis midt i støyende omgivelser. Selv leide vi en ATV og fartet rundt på hele øya med dette hotellet som utgangspunkt. Betjeningen ringte etter utleiefirma og bringer oss direkte til dem. Vi fikk parkere ATVen rett utenfor hotellet.
Flotte og ryddige rom.
Rent og pent. Ingen overdreven luksus, men fortsatt veldig bra. Egen kjøkkenkrok om du ønsker å tilberede en frokost selv, men om du ikke orker det er restauranten tilhørende hotellet virkelig noe for seg selv.
Direkte tilkomst til stranden, der hotellet og restauranten disponerer flotte solsenger.
Betjeningen kommer å serverer mat/drikke om du ønsker det. Bare et vift med hånda og «Costa» er på vei.
Badebassenget på hotellet er ypperlig, ryddig og pent, flotte solsenger og muligheter for å slappe godt av langs bassengkanten.
Restauranten:
Vi har prøvd forskjellig fra menyen, alt fra salater til mix-tallerken med alle kjøttretter. Alt topp score.
Anbefaler en omelett til frokost, virkelig saftig og smakfull, en lett gresk salat eller sandwich til lunsj. Betjeningen er gode på anbefalinger og meget imøtekommende. Til kvelden vil vi anbefale en mix-tallerken eller biff fra kjøkkenet.