Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nasjonalt Villakssenter Kvåsfossen
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En uforglemmelig kveld for store og små.

Jeg har feiret min 70-årsdag der med 53 gjester, i alder fra 0 til 80 år. Vi ble servert... les mer

Anmeldt 8. februar 2020
SnefridA1
,
Farsund, Norge
Møte arrangemang.

Fantastisk sted! Verdt å besøke både i forretningsmøter eller privat med familie. Great modern... les mer

Anmeldt 13. februar 2019
Optifit
,
Sverige
via mobile enheter
Les alle 18 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
16
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 18 anmeldelser
Anmeldt 9. februar 2020

Jeg har feiret min 70-årsdag der med 53 gjester, i alder fra 0 til 80 år. Vi ble servert hjorteburger og Kvåsburger, altså kortreist, lokal mat. Hele selskapet ble guidet i anlegget. Det ble en strålende kveld, med nydelig mat, og alle tilbakemeldinger fra store og små var at dette var et ypperlig sted å feire på. Betjeningen var i særklasse, det kan ikke gjøres bedre.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, SnefridA1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig personale, fin og lærerik opplevelse.
Tar ikke så veldig lang tid å se alt. Det er også fine turmuligheter like ved. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, woiafus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted! Verdt å besøke både i forretningsmøter eller privat med familie. Great modern architecture, gives you a proper feeling og natures forces close up. Worth a visit!

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, Optifit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk besøk til laksesenteret. Vi så flere titalls store laks - stort å se de store fiskene så nært og tydelig. Fossen var stor og bråkete: stor opplevelse!

Barna likte fossen, fisken, lappene i kafé og å tegne laks!

En god søndagstur med familien. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, Ronny B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2017

En spesiell og unik opplevelse i Kvås, Lyngdal, kun 15 km fra E 39.
Et svært trivelig sted, som Lyngdølene bør være stolte av.
En imponerende laksetrapp som fører laksen rundt Kvåsfossen og opp elva Lygna mot Hægebostad (over 200 m)
I dag så vi 10-12 villakser i tunellen, en flott opplevelse også for vårt barnebarn på 8.
En artig utstilling av en del elger med flott informasjon.
Avslutning i kafeen med Utrolig gode lapper (sveler) som bare smeltet som fløyel i munnen, bør smakes.
DU MÅ OPPLEVE DETTE STEDET - Helt utenom det vanlige!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, haraldagnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser