Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Mlini
Hoteller i nærheten
USD 87
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 49 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 49 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 169 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Guest House Daniela(Mlini)(Mye for pengene!)
USD 108
USD 105
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 168
USD 147
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 166 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Villa Narona(Mlini)(Mye for pengene!)
USD 108
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
Apartments Kust(Mlini)(Mye for pengene!)
USD 82
Booking.com
Se tilbud
USD 385
USD 350
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Priceline
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Ved stranden
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
TripAdvisor
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (330)
Filtrer anmeldelser
330 resultater
Vurdering fra reisende
231
75
13
6
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
231
75
13
6
5
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 330 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2015 via mobile enheter

Hotel Mlini ligger utrolig sentralt i forhold til nydelige strender, Cavtat og Dubrovnik. Bare ca 15 minutter med båt til begge steder. Nytt hotell med hyggelig betjening. Rent og pent og god frokost. Vi anbefaler hotellet for alle som ønsker en rolig ferie i hyggelige omgivelser. Prøv gjerne den lille rullesteinstranden i Plat. 5 min. med båt.

Opphold: august 2015, reiste som et par
1  Takk, Stein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DBVRivieraHotels, General Manager på Hotel Mlini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2016
Google-oversetting

Dear Stein J,

Great to read you've had a good time with us at Dubrovnik Riviera and that you've enjoyed hotel Mlini's services and facilities. Being a new hotel, guests' feedback is particularly important for us and it helps us improve and strive better.
We hope to have you back this year too and show you an even better time!

Best Regards,
Dragan Baričić
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2015

Flott hotell i sjøkanten på rivieraen, nytt og fint, transport til/fra flyplassen kan bestilles, hyggelig betjening, store fine rom, noen synes sengene var litt harde, for meg var den ok.
Flotte helflisede baderom, regndusj + vanlig og to servanter. Store kleskap, safe og kjøleskap. Liten balkong, sjøutsikt. Båt til Cavtat og Dubrovnik like ved, 150 k med taxi til Dubrovnik. Ok frokost.

  • Opphold: september 2015, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Wiggo E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mmatkov, General Manager på Hotel Mlini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2015
Google-oversetting

Dear Wiggo E,

Thank you for sharing your comments on your stay at hotel Mlini. We are pleased to read you have enjoyed your stay with us and we very much appreciate your feedback. We would like to thank you again for choosing us as your holiday home and we hope to welcome you back in the near future!

Kind regards

Mario Matkovic, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt i går
Google-oversetting

Romtips: Most rooms have a sea view, but to be sure ask for room 117
  • Opphold: juni 2018, reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 dager siden
Google-oversetting

Opphold: juli 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6 dager siden
Google-oversetting

Romtips: 3rd or 4th floor for views of sea
  • Opphold: juni 2018, reiste alene
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser