Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig hotell, hyggelig plass”
Anmeldelse av Hotel Mlini

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Hotel Mlini
Nr. 1 av 6 hoteller i Mlini
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 27 juli 2016 via mobile enheter

Dette hotellet er det fineste vi har vært på i Kroatia. Standaren er høy. Stedet er lite og intimt og perfekt for en strandferie. Man kan ta båten rett fra hotellet til Dubrovnik for 80 koner tur/retur. Merk at det er en veldig vanskelig vei til hotellet hvis du har bil, og man sparer seg tid hvis man parkerer nabohotellet, Astrea, da dette er parkeringen du likevel må bruke. Mlini har en fantastisk atmosfære, men står ikke for driften alene, og her derfor får ikke hotellet toppscore. Det er nemlig knyttet til et større og eldre hotell på stedet, som står for alle fasiliteter. Basseng, parkering, massasje, trimrom og resten. Mlini er kun bygninger med rom. Selv om nabohotellet kun er tre minutter unna ødelegger dette for luksusfølelsen man ellers får. Frokosten er også ganske trist. Rommene er nydelige og servicen veldig bra.

Opphold: juli 2016, reiste som et par
Takk, Daria Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DBVRivieraHotels, General Manager på Hotel Mlini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 august 2016
Google-oversetting

Dear Daria Z,

Thank you for sharing your comments about your recent stay at hotel Mlini.
I am very sorry to see you've had a disappointing experience. We very much appreciate our guests for choosing us for their vacation, and in return we do our best to create a truly memorable experience for each and every one of our guests.
However, we clearly communicate that the spa, including the outdoor and indoor pools, is located at the sister hotel Astarea - a minute walk from hotel Mlini. So is the parking - just because hotel Astarea is easily reachable from the main road and has larger outdoor spaces for parking.

Once again, I am very sorry to read we haven't met your expectations. Please rest assured we will learn from your input and certainly improve our efforts to communicate more clearly.

We hope to have the opportunity in the near future to change your first impression.

Kind Regards,
Dragan Baričić
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (306)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 306 anmeldelser

Anmeldt 25 juli 2016

Super beliggenhet. Hyggelige og profesjonelle ansatte. Rent og delikat. Fin frokostterasse. Gode senger. Fine bad. Hyggelige spisesteder i det lille tettstedet. Kort vei til Dubrovnik med båt eller shuttlebuss.

  • Opphold: juli 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Ecvn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DBVRivieraHotels, General Manager på Hotel Mlini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27 juli 2016
Google-oversetting

Dear Ecvn,

We would like to thank you for choosing our hotel for your stay in Dubrovnik and we are glad that you enjoyed in your stay with us. We hope we will have the pleasure to welcome you again in the future.

Best regards,
Dragan Baričić, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22 september 2015 via mobile enheter

Hotel Mlini ligger utrolig sentralt i forhold til nydelige strender, Cavtat og Dubrovnik. Bare ca 15 minutter med båt til begge steder. Nytt hotell med hyggelig betjening. Rent og pent og god frokost. Vi anbefaler hotellet for alle som ønsker en rolig ferie i hyggelige omgivelser. Prøv gjerne den lille rullesteinstranden i Plat. 5 min. med båt.

Opphold: august 2015, reiste som et par
1  Takk, Stein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DBVRivieraHotels, General Manager på Hotel Mlini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27 april 2016
Google-oversetting

Dear Stein J,

Great to read you've had a good time with us at Dubrovnik Riviera and that you've enjoyed hotel Mlini's services and facilities. Being a new hotel, guests' feedback is particularly important for us and it helps us improve and strive better.
We hope to have you back this year too and show you an even better time!

Best Regards,
Dragan Baričić
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14 september 2015

Flott hotell i sjøkanten på rivieraen, nytt og fint, transport til/fra flyplassen kan bestilles, hyggelig betjening, store fine rom, noen synes sengene var litt harde, for meg var den ok.
Flotte helflisede baderom, regndusj + vanlig og to servanter. Store kleskap, safe og kjøleskap. Liten balkong, sjøutsikt. Båt til Cavtat og Dubrovnik like ved, 150 k med taxi til Dubrovnik. Ok frokost.

  • Opphold: september 2015, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Wiggo E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mmatkov, General Manager på Hotel Mlini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16 september 2015
Google-oversetting

Dear Wiggo E,

Thank you for sharing your comments on your stay at hotel Mlini. We are pleased to read you have enjoyed your stay with us and we very much appreciate your feedback. We would like to thank you again for choosing us as your holiday home and we hope to welcome you back in the near future!

Kind regards

Mario Matkovic, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: juni 2017, reiste som et par
Takk, Darren J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Mlini
0,2 km unna
Hotel Astarea
Hotel Astarea
Nr. 2 av 6 i Mlini
1 082 anmeldelser
0,9 km unna
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel
0,2 km unna
Villas Mlini
Villas Mlini
Nr. 4 av 6 i Mlini
47 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
25,9 km unna
Hotel Bozica
Hotel Bozica
Nr. 1 av 1 i Sudurad
432 anmeldelser
11,8 km unna
Hotel Kompas Dubrovnik
Hotel Kompas Dubrovnik
Nr. 5 av 68 i Dubrovnik
793 anmeldelser
4,9 km unna
Hotel Croatia Cavtat
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hotel Mlini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hotel Mlini

Adresse: Shet.Marka Marojice 40, Mlini 20207, Kroatia
Beliggenhet: Kroatia > Dalmatia > Dubrovnik-Neretva County > Mlini
Fasiliteter:
Gratis Internett-tilgang (WiFi) Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 1 av 6 hoteller i Mlini
Prisnivå: kr 1 155 - kr 2 468 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Hotel Mlini 4*
Antall rom: 85
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Hotel Mlini. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din