Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk

Flott tilbud Fredrikstad. Dette er et bra tilbud. Gratis og greier. Dyktig kapteiner. Turen føles... les mer

Anmeldt 29. juli 2023
5bj_rnars
,
Hønefoss, Norge
via mobile enheter
Bra tilbud

Gratis ferge til alle i Fredrikstad, punktlig og stabil, denne brukes hele tiden av innbyggere og... les mer

Anmeldt 31. juli 2022
iqs2014
,
Fredrikstad, Norge
Les alle 243 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (243)
Filtrer anmeldelser
243 resultater
Vurdering fra reisende
202
37
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
202
37
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 243 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2021

Fantastisk at noe slikt er gratis.. Dette er noe å være stolt av.
Fin måte å se litt av byen. Renslig og fine båter

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, lkatt2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2021 via mobile enheter

Enkelt og greit. Hyppige avganger. Går innom flere steder i Fredrikstad. Flere byer burde hatt dette.

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, smosbak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2020

Kommunens bedre tilbud. Flott gratis tilbud for alle innbyggere og ikke minst tilreisende. Flott mulighet til å få opplevd større deler av byen på, på en flott og effektiv måte.

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, johannilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2020

Idyllisk med gammel bebyggelse og rolig atmosfære i Gamlebyen. Kontrast med en tur til sentrum og gå langs promenaden.

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, Paul K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2020

Prøvde byfergene når vi besøkte Fredrikstad. Dette er en utrolig enkel måte å komme seg rundt på, og er i tillegg gratis. På grunn av Covid-19-retreksjoner var det begrenset med plasser på båtene. Dette skapte litt kaos da det virket som de i starten på dagen fylte båtene helt opp ved avgang fra brygga i Fredrikstad. Dette gjorde det nesten umulig å komme om bord når vi skulle dra mot byen. Senere på dagen virket det som de hadde fått kontroll på situasjonen og ikke fylte båten helt opp for hver stopp. Men i en normalsituasjon vil nok dette være et veldig effektivt fremkomstmiddel.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser