Litt treg service, men vel verdt ventetiden! En av de bedre indiske vi har besøkt. Vi kommer tilbake.
105–109 av 324 anmeldelser
Maten er god! Service er elendig. Vi har flere ganger kommet for å hente og måttet vente opptil 20 minutter etter avtalt tid. Sist hadde de glemt å lage maten vår og da vi kom hjem manglet en av rettene. Den siste ble levert på vår oppfordring 40 minutter senere. Ikke noe særlig når man har gjester. Da fikk vi et gavekort på denne retten. Neste bestilling et par tre måneder etter fikk vi rede på at vi måtte spise i restauranten og innen en måned etter vi hadde fått det. Ja, det sto på kortet, men det burde dere gjort oppmerksom på. Jeg ble nødt til å gi dere 1, fordi 0 ble ikke godtatt
Det er aldri feil å ta turen til Mother India i Fredrikstad😊 Her er deilig, delikat mat og drikke, super og behagelig service. Hit kommer man igjen!
I vår familie liker vi godt indisk mat og syntes det er spennende å teste ut forskjellige indiske restauranter.Dette er et sted i har vært flere ganger
På Mother India får man alltid god og innbydende mat,fin atmosfære og hyggelig betjening.
Anbefales
Slapp service, meget varierende, meget pussig. Fra ikke å respondere eller se kunden til å komme rundt med et stort påklistret smil og et høyt "Hei!" virket bare meget merkelig.
Vi kom litt sent, noe vi fikk høre. Nesten så man fikk dårlig samvittighet for å stikke innom, selv om det var 1 time til stengetid.
Ok utvalg på menyen, ok priser.
Maten var grei nok, men heller ikke mer. Nesten litt smakløs, i alle fall til å være indisk. Fristet ikke å bli lenger enn nødvendig, så kun hovedrett på oss. Det kalde smilet fra personalet var ikke nok til å varme verken oss eller maten, så vi spiste, betalte og gikk.