Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 8 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Med en gang du går inn døra er du møtt av hyggelige omgivelser. Indisk kunst pryder veggene, indisk musikk skaper stemning og hyggelige personell ønsker deg velkommen med sitt nærvær. På Mother India kan du velge mellom retter som inneholder kylling, lam, eller sjømat. Retter laget i Tandooriovn kan du også bestille. Du bestemmer styrken på retten selv. Er du forsiktig, lønner det seg å ta en mild variant, men vil du utfordre dine smaksløker, går du for sterkt eller ekstra sterkt! Hvorfor ikke prøve nan-brød, her er det også flere varianter å velge fra! Velkommen til en hyggelige indisk opplevelse!
Anmeldt 28. september 2020

Maten kom fort og var velsmakende, personale var hyggelig og serviceinnstilte, prisene er gode. Et av de bedre stedene jeg har vært for indisk.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, nehaoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (243)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 243 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2020

Nydelig mat og atmosfære. Hyggelig betjening. Godt indisk øl. Beste stedet i Fredrikstad for å nyte et godt måltid!

Dato for besøk: september 2020
Takk, beritl876
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Nydelig drikke. Nydelig service. Mother India skuffer aldri. For meg den beste restauranten å besøke dersom jeg vil være garantert god mat

Dato for besøk: september 2020
Takk, 81runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Vi var der med 2 voksne, 3 ungdommer, servitøren kunne ikke svare på spørsmål, ting vi bestilte kom ikke, han virket sikker på en del ting som viste seg være helt feil, maten var grei men slett ikke såpass imponerende ift rangeringen i byen. Altså relativt dyrt.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, guidoddj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Elendig service. Husk å sjekke at du har fått med alt du har bestilt ved take-away. De legger ikke alltid med alt du har betalt for.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mother India, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din