“Juleavslutning”
Anmeldelse av Egon Fredrikstad

Egon Fredrikstad
Vurdert som nr. 69 av 127 Restauranter i Fredrikstad
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 6 stykker som fikk bord på Egon på kort varsel. Vi valgte alle julemeny og det startet ikke bra. Forretten var fiskesuppe og den var pisselunka. Vi klagde og en meget effektiv kelner kom raskt med ny suppe. Denne var bra og hovedretten var meget bra. Ribbe og pinnekjøtt av høy klasse. Det ble litt krøll med desserten men alt i alt et bra måltid. Takket være en meget bra kelner som effektivt ordnet opp. Kommer gjerne tilbake.

2  Takk, 324perm

Anmeldt 20. oktober 2018

vi var 6 personer som spiste her en fredagskveld,jeg spiste lofottorsk som smakte godt,litt overkokt...ellers hadde vi margharita pizza,burger og biff.god mat og hyggelig betjening.prisen er vel litt i høyeste laget siden det er et kafekonsept.

Takk, Ann A
Anmeldt 5. oktober 2018

Hadde en velsmakende entrecote med min far. Maten og servicen var veldig bra. Prisen på en øl i overkant men det er den vel overalt for tiden. God atmosfære. Hyggelige ansatte.

Takk, bjorneriksensgreier
Anmeldt 3. september 2018

Anbefaler kylling i pita! mye god mat for bra pris :) bestilling i baren, men god service ved bordene.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, kristianvhar
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Jeg anbefaler denne restauranten på det sterkeste. Maten er god, prisene er greie i forhold til de andre restaurantene langs bryggen. Servicen er også upåklagelig

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, marteklausen

Reisende som så på Egon Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Egon Fredrikstad? Del dine erfaringer!