Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Juleavslutning”
Anmeldelse av Egon Fredrikstad

Egon Fredrikstad
Vurdert som nr. 58 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 10 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 6 stykker som fikk bord på Egon på kort varsel. Vi valgte alle julemeny og det startet ikke bra. Forretten var fiskesuppe og den var pisselunka. Vi klagde og en meget effektiv kelner kom raskt med ny suppe. Denne var bra og hovedretten var meget bra. Ribbe og pinnekjøtt av høy klasse. Det ble litt krøll med desserten men alt i alt et bra måltid. Takket være en meget bra kelner som effektivt ordnet opp. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 324perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 81 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018

vi var 6 personer som spiste her en fredagskveld,jeg spiste lofottorsk som smakte godt,litt overkokt...ellers hadde vi margharita pizza,burger og biff.god mat og hyggelig betjening.prisen er vel litt i høyeste laget siden det er et kafekonsept.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ann A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2018

Hadde en velsmakende entrecote med min far. Maten og servicen var veldig bra. Prisen på en øl i overkant men det er den vel overalt for tiden. God atmosfære. Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bjorneriksensgreier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

Anbefaler kylling i pita! mye god mat for bra pris :) bestilling i baren, men god service ved bordene.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, kristianvhar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Jeg anbefaler denne restauranten på det sterkeste. Maten er god, prisene er greie i forhold til de andre restaurantene langs bryggen. Servicen er også upåklagelig

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, marteklausen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Egon Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.