Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Synd ”
Anmeldelse av City Bar & Spiseri

City Bar & Spiseri
Vurdert som nr. 13 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 7 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Var innom for noen glass med en venninnegjeng. Et flott lokale med behagelig støynivå. Det var dessverre manglende service til tross for at vi omtrent var de eneste gjestene. Fraværende servitør, ingen påfyll av vann. Det andre bordet med gjester i restauranten hadde bestilt mat, men valgte til slutt å kansellere bestillingen og gå videre da det tok altfor lang tid. Det er jo ikke greit uansett, og særlig ikke når det er så få gjester å ivareta! Veldig synd, for lokalet tilsier at dette er et sted som kan by på en flott opplevelse.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Therese79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vinogmat, Leder  på City Bar & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei Therese,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, vi har her ikke fulgt med i timen og det beklager vi.
Send meg gjerne en mail med telefon nr ditt så tar jeg kontakt med deg.

Sheila@hotelcity.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5155 av 113 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Det var en skuffende opplevelse, lokalet er kaldt, bakgrunnsmusikken er høy, servitøren fraværende og maten under Fjordland kvalitet.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Bugmaster77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vinogmat, Leder  på City Bar & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei,
Takk for din tilbakemelding, beklager at vi ikke levde opp til dine forventninger. Vi jobber hver dag med å forbedre oss.

Mvh
Sheila Sandik
F/B Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Jeg hadde sånn lyst på en saftig biff og lot meg derfor friste av indrefileten i menyen. For sikkerhets skyld spurte jeg kelneren om han kunne garantere mørheten. Da svarte han: - Den er rett og slett fantastisk! Jeg bestilte den derfor rå, slik jeg pleier. - Medium/rå, gjentok han. Så jeg måtte gjenta mitt ønske om en rå og saftig biff!
Det var kun to andre spisegjester i tillegg til meg. Likevel lot maten vente på seg.
Den svære, kalde tallerkenen lignet mer på et slags maleri - fullt av fargeklatter. Som var bittesmå biter av gulrot, løk og annet garnityr. De tre klattene med potetmos var også kalde. Og biffen? Lunken, og gjennomstekt. I beste fall medium!
Da kelneren spurte om maten smakte, beklaget han dette og bekreftet at han hadde skrevet "Rå" på bestillingen.
På vei ut passerte jeg det åpne kjøkkenet hvor kokken sto. Forsøkte da å fortelle det samme til ham, men han snakket ikke norsk. Han var totalt uenig med meg. Sa han hadde brukt steketermometer og VISSTE biffen var rå! Dessuten hadde kelneren fortalt at han hadde SETT med sine egne øyne at biffen var rå inni! Dermed basta!
Skremmende innstilling av både kokken og kelneren som var til og fra restauranten. Forsto hvorfor på lukten av røyk.
Med tanke på at dette er den nyoppussede restauranten til et av byens sentrumshoteller - som attpåtil hører hjemme hos en av landets største hotellkjeder - er det bare én ting å si: Rett og slett talentløst! Skremmende!

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vinogmat, Leder  på City Bar & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei Frode,
Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Vi beklager at vi ikke nådde opp til dine forventninger.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Vi var her for første gang 4.okt. Det var vanskelig å få kontakt med servitøren. Han var lite til stede. Blåskjellene var gode men chipsen var for lite stekt. Aiolien var ikke blandet så hvitløken kom ikke frem før på slutten. Brødet vil jeg ikke nevne engang. Kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Inspiration451249
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vinogmat, Leder  på City Bar & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei,
Takk for din tilbakemelding, vi beklager at vi ikke nådde helt opp. Vi jobber daglig med å forbedre oss.


Mvh
Sheila Sandik
F/B Manger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste! Suveren service, nydelig mat og gode, spennende drinker. Veldig koselig atmosfære og gode stoler man kan sitte lenge på! Gleder meg til neste gang.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, CecilieG74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vinogmat, Leder  på City Bar & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei,

Takk for din tilbakemelding, så hyggelig at du koste deg og liker konseptet våres.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.


Mvh

Sheila Sandik
F/B Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på City Bar & Spiseri, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i City Bar & Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.