Veldig gode italienske retter og spennende smaker. Spennende med småretter som kan deles. Anbefales.
26–30 av 116 anmeldelser
Hyggelig sted med god service, Nydelig mat og dessert.
Setter pris på å kunne se kjøkkenet og kokkene når de tilbereder maten.
Anbefales😊
F/B Manager
Nydelig mat, god atmosfære og god service.Dette var Italiensk på sitt beste og kan anbefales. Jeg liker lokalene og stemningen med Italiensk musikk i bakgrunn.
F/B Manager
Feiret bryllupsdag på denne italienske perlen midt i byen. Nydelig mat i flotte omgivelser med italiensk musikk i bakgrunnen ble vi veldig godt tatt vare på av vår italienske (tror vi da) servitør. Dette er et sted som vi vil besøke igjen og igjen! Anbefales et besøk eller to 😊
Hei, takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding. Vi jobber hver dag med å forbedre kvalitet og service. Vi setter pris på at dere likte atmosfæren, maten og servicen. Gratulerer så mye med bryllupsdagen 💕
F/B Manager
Vi var der på Lørdag med en vennegjeng alle var veldig fornøyde med mat og service!! 👍🏻 anbefales!!
Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding. Fint å høre at mat og service var tilfredsstillende 😊 Håper vi snart ses igjen.