Veldig god mat og hyggelig og kunnskapsrik betjening. Vi fikk rask servering og god oppfølging hele tiden.
Hei, takk for tilbakemeldingen, veldig hyggelig å høre at dere var fornøyde. Velkommen tilbake ved en senere anledning
Sheila Sandik
Veldig hyggelig atmosfære, god service, nydelig og spennende mat. Vi koste oss veldig og vi kommer tilbake snart.
Hei, takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding. Vi jobber hver dag med å forbedre kvalitet og service. Vi setter pris på at dere likte atmosfæren, maten og servicen.
F/B Manager
Besøkte nylig denne restauranten Fikk servert flere retter og en flott gjennomgang av det italienske kjøkken . Nydelig mat og flott servering. Anbefales
Hei, takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding. Vi jobber hver dag med å forbedre kvalitet og service. Vi setter pris på at dere likte maten og servicen.
F/B Manager
Veldig gode italienske retter og spennende smaker. Spennende med småretter som kan deles. Anbefales.
F/B Manager
Hyggelig sted med god service, Nydelig mat og dessert.
Setter pris på å kunne se kjøkkenet og kokkene når de tilbereder maten.
Anbefales😊