Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stemmingsfull Café i Gamlebyen”
Anmeldelse av Mormors Café

Mormors Café
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Fredrikstad
Prisklasse: USD 6 - USD 19
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Beskrivelse: Mormors har en filosofi om rene og gode råvarer. De bruker mat fra lokale leverandører som lokal baker med gammeldags håndverk, vin fra små familieprodusenter, fersk brent kaffe & økologsik te samt sjokolade og kaker.  Mormors har stor uteservering både i Raadhusgaten og i bakgården.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Koselig café i historiske omgivelser. Veldig god kaffe og kakao. Godt utvalg av kaker. Her kan alle trives. Godt å varme seg her rundt peisen etter en kald januartur i Gamlebyen.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 301atlep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (202)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 202 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted midt i Gamlebyen i Fredrikstad. Maten er alltid god med rause porsjoner.
Litt for trangt og alltid mye folk. Kan allikevel anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, TomD2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Den hyggeligste kafeen i Gamlebyen. Hyggelige servitører og god stemning. Helt grei mat, men litt stive priser. Vil anbefale heller å ta en kafé og kake.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 431minal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Et flott sted for lunsj i Gamlebyen. Denne mormoren hadde god sans. En rikholdig meny med mange smaksvarianter. Plass til mange, både ute og inne. Rask service ved desken og hyggelig personale. Ryddig og pent. Absolutt et sted å stoppe for et godt måltid

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 4711Gram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste en deilig lunsj her. Kyllingsalat, focaccia med kylling og focaccia med biffsalat! Deilig mat! Og ikke så dyrt eller! Glemte dessverre å ta bildet, men det så veldig delikat ut!

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, karolineba91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mormors Café, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mormors Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din