Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig stemning og lite is.”
Anmeldelse av Mormors Café

Mormors Café
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Fredrikstad
Prisklasse: USD 6 - USD 19
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Beskrivelse: Mormors har en filosofi om rene og gode råvarer. De bruker mat fra lokale leverandører som lokal baker med gammeldags håndverk, vin fra små familieprodusenter, fersk brent kaffe & økologsik te samt sjokolade og kaker.  Mormors har stor uteservering både i Raadhusgaten og i bakgården.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Personell som roper strengt til gjester og kolleger foran køen. Uhyggelig stemning hvor vi følte oss svært lite velkomne. Bestilte oss softis hvor de ikke hadde mer kjeks. Fikk dermed beger, men hele isen var hul inni. Hadde fått mye mer for pengene et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, khkings
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (204)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 204 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Et godt utvalg av hjemmebakte kaker.
God lemonade laget med bringebær.
Toppet besøket med et stykke hjemmelaget rabarbra kake med soft is.
Hyggelig betjening, god service.
Manglet bare solen
Et fint sted å ta formiddagskaffen.
Stikker innom senere engang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god lunsj, god smak, fine farger og fint presentert. Bra valuta for pengene. Må legge til at det var utrolig effektiv service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 552siljeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Svært god familie lunsj. Blåskjell, salat med chevre og foccacia med avocado og hummus. Svært god service. Deilig å sitte ute i hagen. Ingen andre aktuelle steder å spise her

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ninarydlandolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Flott beliggenhet i nydelige gamlebyen, koselig innredet og fin men enkel meny. Vi bestilte foccaccia med kylling (en i reisefølget fikk glutenfritt brød i stedet alla det man finner i frysedisken) Salat og kylling var godt. Foccaccia var tørr og kanskje ikke fra samme dag? Det var travelt i kafeen og det tok lang tid å få maten servert.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Hege F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mormors Café, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mormors Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din