“Flott beliggende spisested”
Anmeldelse av Elvebredden Pizzeria - STENGT

Elvebredden Pizzeria
Prisklasse: USD 8 - USD 28
Anmeldt 7. september 2020

Restaurant med en av de beste beliggenhetene i Fredrikstad. Koselig lite sted med grei mat og hyggelig betjening. Hvis jeg skal ut for en god restaurantopplevelse velger jeg et annet sted enn dette, men til en lunsj eller mat i forbifarten er det helt OK. Her kan du også stikke innom for bare noe å drikke eller dessert og kaffe.

2  Takk, Bibiana L M L

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Beste Frutti di Mare og Pizza i nærheten av brygga. Anbefales på det sterkeste.
At prisen er moderat i tillegg er et sterkt pluss

Takk, JanH1310
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service, uinteressert personal. Det er mange plasser som er bedre. Fordel med billige priser.

2  Takk, Reiseknut
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

God mat og grei service. Pastaen var over gjennomsnittet. Tiramisu til dessert var en skuffelse og må unngås, men det skal sies at vi slapp å betale for den. Meget god husets rødvin, og kjempegod Irish Coffee.

2  Takk, veronicao448
Anmeldt 8. juni 2020

Veldig god mat og godt servers. Og bra ansatte.. fornøyd med stedet jeg og mine venner er fornøyd med stedet

Takk, AbdishakurA7

Reisende som så på Elvebredden Pizzeria, så også på