Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffelse”
Anmeldelse av Elvebredden Pizzeria

Elvebredden Pizzeria
Vurdert som nr. 46 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 9 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Bestilte en hamburger til 190 kr og fikk tidenes tørreste og smakløse gatekjøkken burgeren noensinne. Ga beskjed til servitøren at det ikke var helt det jeg hadde sett for meg til 190 kr. Hun tittet bare ned i bordet og gikk. Veldig skuffende. Bra beliggenhet men kommer ikke til å kjøpe mat her igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, christinasolbergh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 41 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2020

Restaurant med en av de beste beliggenhetene i Fredrikstad. Koselig lite sted med grei mat og hyggelig betjening. Hvis jeg skal ut for en god restaurantopplevelse velger jeg et annet sted enn dette, men til en lunsj eller mat i forbifarten er det helt OK. Her kan du også stikke innom for bare noe å drikke eller dessert og kaffe.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Bibiana L M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Beste Frutti di Mare og Pizza i nærheten av brygga. Anbefales på det sterkeste.
At prisen er moderat i tillegg er et sterkt pluss

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JanH1310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service, uinteressert personal. Det er mange plasser som er bedre. Fordel med billige priser.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Reiseknut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

God mat og grei service. Pastaen var over gjennomsnittet. Tiramisu til dessert var en skuffelse og må unngås, men det skal sies at vi slapp å betale for den. Meget god husets rødvin, og kjempegod Irish Coffee.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, veronicao448
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Elvebredden Pizzeria, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Elvebredden Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din