Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra beliggenhet med flott utsikt.”
Anmeldelse av Elvebredden Pizzeria

Elvebredden Pizzeria
Vurdert som nr. 46 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 7 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. september 2021

Hyggelig, men treg service så det er bra at det er en fin utsikt til brygge og båter. Vi spiste hamburger, breiflabb og pasta manzo. Jeg er veldig glad i pasta manzo som jeg spiser mye i Oslo, og den elsker jeg, men denne her syntes jeg var litt slapp pasta og veldig mye tomatsaus som var jeg ikke har smakt tidligere i denne retten. Greit nok besøk, men dette stedet blir neppe førstevalget neste gang vi skal spise i Fredrikstad.
Vi satte pris på gammeldagse menyer så vi slapp å finne menyen digitalt!

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 42 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021

Vi besøkte elvebredden restaurant på en tirsdag ettermiddag. Beliggenheten er bra og fra utsiden ga plassen et tiltalende uttrykk. Det var halvfullt. En pizza og en kyllingsalat tok 55 minutter fra bestilling. Ingen unnskyldning. Ingen oppmerksomhet gjennom ventetiden. Når maten kom var det dårlig gatekjøkken kvalitet på den. Betjeningen var sur og grinete. En plass man bør unngå.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, NorthStar782721
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Et koselig (familiedrevet?) sted med god service. Vi drakk kun drinker/vin, men hyggelig å sitte litt unna støystedene på brygga. God irish coffee, men syntetisk strawberry daquiri.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2021 via mobile enheter

Pasta med sjømat. To blåskjell og to scampi. Resten var tørt og smått. Tok 45 min før maten kom. Ikke å anbefale

Dato for besøk: februar 2021
Takk, bentekystad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2021 via mobile enheter

Vi valgte Frutti de mare og pizza. Det tok lang tid. Det smakte sånn passe med pastaen, råvarene var ikke ferske. Pizzaen var bra. Dette blir ikke et sted jeg kommer tilbake til

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, groa839
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Elvebredden Pizzeria, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Elvebredden Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.