Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste sushi i mils omkrets”
Anmeldelse av Engelsviken Matbar

Engelsviken Matbar
Vurdert som nr. 28 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. desember 2018

Engelsviken Matbar har blitt en favoritt. Sushi-retten med kokkens spesialiteter er kreativ, lekkert anrettet og full av nydelige smaker. Crispy duck og roasted duck holder også høy klasse.

Deilig mat i sjarmerende omgivelser, vel verd en liten avstikker fra E6.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, larserikdahle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 31 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat! Både Crispy Duck og desserten (rabarbra, jordbær, marsipan mm på mandelbunn) var fulltreffere. Rett og slett nydelig.

Menyen består av sushi og annen asiatisk mat.

Servicen var også i toppklasse. Hyggelige, imøtekommende og profesjonelle kelnere som tok godt vare på gjestene.

Lokalene er små, intime, lyse, koselige og smakfullt innredet.

Beliggenheten er topp, ytterst på Engelsviken Brygge, bak fiskerestauranten.

Dette var en opplevelse, her stemte absolutt alt. Det eneste vi savnet litt var et større utvalg av alkoholfrie drikkevarer.

Vi kommer tilbake og gleder oss allerede!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, TrinaOslo_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2018

Er du ute etter en smaksopplevelse utenom det vanlige- er dette stedet!

Her får man lekker sushi med utrolig spennende og velbalanserte smaker. Vi har spist mye sushi opp gjennom årene, men jeg kan med hånden på hjertet si at ingen er i nærheten av denne opplevelsen. Dette er en restaurant du ikke bør gå glipp av.
Lekkert lokale, flott personale og fantastisk mat.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, missnn2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

En særdeles overraskende og velsmakende opplevelse. Fantastisk sushi i smakfulle lokaler. Det er virkelig verdt å ta turen innom Engelsviken for denne lille perlen av en restaurant. Topp service og hyggelige servitører. Bestillte Chef’s menu som var en fryd for både øye og ganen. Mange spennende kombinasjoner av smaker og ulike fiskeslag.Måten maten var presentert på var noe av det flotteste jeg har opplevd på en sushi-restaurant. En opplevelse jeg gjerne tar igjen. Gleder meg allerede til neste besøk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Per F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Det beste vi har spist sier gjestene våre etter takeaway hjem
Alt var superbra både den roasted duck og sushi i mange varianter Alt topp.
Heldige oss som bor så nærme

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Ann-kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Engelsviken Matbar, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Engelsviken Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.