Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende sushi, men kjip service”
Anmeldelse av Engelsviken Matbar

Engelsviken Matbar
Vurdert som nr. 23 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Det kjipe med restaurantopplevelsen er at systemet for nettbestilling, er en hurtigmatkjede verdig. Forhåndsbetaling, og så blir du til og med gitt muligheten til å tipse. Før du har fått en dråpe. Kjipt.
Sushien derimot er raus, fantasirik og kanskje av de beste i landet. Litt store biter gjorde den tradisjonelle spisemåten litt kronglete.
En herlig kveld på brygga, der vi slapp de bråkete gjestene inne.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KingKEB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 30 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte Crispy Duck meny som Take—way for to til Kr 680 ,- med oppgitt ventetid på 30 min. Fikk maten først etter 50 min og etter etterlysning. Maten var rasket sammen og lomper iskalde. Hadde vært bedre å oppgitt at vi var glemt istedenfor å servere noe slikt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Trrinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

Hvordan er det mulig å lage så utsøkt sushi? Så vakker, så nylaget, så gode ferske smaker, så kunstferdig, så mange detaljer det ligger masse forarbeid bak; vi var helt målløse. Den mangosaus til kunne man drukket litervis av. Nå vet jeg hvordan sushi SKAL både smake og se ut. Beliggenheten rett ved sjøen er jo en perle i seg selv, men det er jo hele Engelsviken området. Topp service også.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, atiram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2021

Blant de bedre sushi-opplevelsene i Norge Nydelig smak og delikat presentasjon. Og herlig med et så bra sted i vakre Engelsviken

Dato for besøk: april 2021
Takk, Elin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020

Og de har mer enn sushi, mye mer. Dette må være en av de beste japanske restauranter i Norge. Bestill bord nå!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Molthe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Engelsviken Matbar, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Engelsviken Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.