Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kinesisk //Thai på sitt værste .Spiste Crispy Chicken Wok.Sinnsykt salt .”
Anmeldelse av Engelsviken Matbar

Engelsviken Matbar
Vurdert som nr. 28 av 110 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2022 via mobile enheter

Spiste wok frityr kylling .
Kun frityr ingen kylling. Mulig 20 gram. Og betale 300 kr for denne mølja er et ran. I tillegg var det så salt at det var umulig og få ned.
Klagde på maten og hun sa at hun hadde spist denne og at den var god??? Uansett klagde og de dro av 30%. Angrer på at jeg ikke sa at dette betaler jeg ikke for.
Styr unna.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Climber48737426096
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 33 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Det kjipe med restaurantopplevelsen er at systemet for nettbestilling, er en hurtigmatkjede verdig. Forhåndsbetaling, og så blir du til og med gitt muligheten til å tipse. Før du har fått en dråpe. Kjipt.
Sushien derimot er raus, fantasirik og kanskje av de beste i landet. Litt store biter gjorde den tradisjonelle spisemåten litt kronglete.
En herlig kveld på brygga, der vi slapp de bråkete gjestene inne.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KingKEB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte Crispy Duck meny som Take—way for to til Kr 680 ,- med oppgitt ventetid på 30 min. Fikk maten først etter 50 min og etter etterlysning. Maten var rasket sammen og lomper iskalde. Hadde vært bedre å oppgitt at vi var glemt istedenfor å servere noe slikt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Trrinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

Hvordan er det mulig å lage så utsøkt sushi? Så vakker, så nylaget, så gode ferske smaker, så kunstferdig, så mange detaljer det ligger masse forarbeid bak; vi var helt målløse. Den mangosaus til kunne man drukket litervis av. Nå vet jeg hvordan sushi SKAL både smake og se ut. Beliggenheten rett ved sjøen er jo en perle i seg selv, men det er jo hele Engelsviken området🥰. Topp service også.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, atiram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2021

Blant de bedre sushi-opplevelsene i Norge 👍 Nydelig smak og delikat presentasjon. Og herlig med et så bra sted i vakre Engelsviken 😍

Dato for besøk: april 2021
Takk, Elin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Engelsviken Matbar, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Engelsviken Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.