Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av OMG Gamlebyen

OMG Gamlebyen
Vurdert som nr. 83 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 12 - USD 58
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020

Var på besøk hos OMG Pizza på søndag. vi ventet over en time på maten. når maten kom det var ikke riktig, Personale mener at han har gjort jobben, men kjøkenet tok feil.

Det var også brent bunn på pizzaen.

Vi var ikke heldig med valg av restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, amirhaghighat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 16 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God pizza, stiv pris.
Pizzaen her var veldig god, også den glutenfrie. Koslig bakgård, hyggelig personale. Stiv pris for en stor pizza, en glutenfri pizza og to brus. Ellers bra!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ylvahide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og min samboer så på menyen ute og valgte ut pizza nummer 13( men skinke, marinert biff, chorizzo, bacon og chilli). Det tok en stund før servitøren dukket opp selv om det var så si ingen i restauranten. Vi fikk utdelt grisete menyer fulle av brus og alkohol flekker og selve menyen gikk så si i stykker bare du så på den. Vi ventet igjen ganske lenge på drikke. Hørte Alle private samtaler som de høylytte ansatte hadde( lite hyggelig). Så fikk vi to bitte små fat og en pizza som så skuffende ut før vi i det hele tatt smakte på den. Det var ingen chill i å se på pizzaen, men vi så masse chili pulver da. Smakløs topping og saus. Smakte kun ost!

Jeg skal være helt ærlig, skal du ha god pizza så er frossen pizza på rema 1000 bedre og billigere! Vi kommer ikke tilbake for dette stedet var en sikkerlig rip off! Styr unna og ikke gi de en eneste krone. Gå heller til sentrum og spis på en sikkerlig italiensk restaurant der!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, svetlanab1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Elendig servise så til de grader. Glemmer bestillinger. Maten kom etter 60 minutter. Maten smakte omtrent ingenting

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Lotsoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2019 via mobile enheter

En rolig og hyggelig plass i Gamlebyen. God mat og godt drikke til en god pris. Imøtekommende og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Jorn-Ivar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på OMG Gamlebyen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i OMG Gamlebyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din