“Dårlig service”
Anmeldelse av OMG Gamlebyen

OMG Gamlebyen
Vurdert som nr. 86 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Anmeldt 13. juli 2020

Var på besøk hos OMG Pizza på søndag. vi ventet over en time på maten. når maten kom det var ikke riktig, Personale mener at han har gjort jobben, men kjøkenet tok feil.

Det var også brent bunn på pizzaen.

Vi var ikke heldig med valg av restaurant.

Takk, amirhaghighat

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God pizza, stiv pris.
Pizzaen her var veldig god, også den glutenfrie. Koslig bakgård, hyggelig personale. Stiv pris for en stor pizza, en glutenfri pizza og to brus. Ellers bra!

Takk, ylvahide
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og min samboer så på menyen ute og valgte ut pizza nummer 13( men skinke, marinert biff, chorizzo, bacon og chilli). Det tok en stund før servitøren dukket opp selv om det var så si ingen i restauranten. Vi fikk utdelt grisete menyer fulle av brus og alkohol flekker og selve menyen gikk så si i stykker bare du så på den. Vi ventet igjen ganske lenge på drikke. Hørte Alle private samtaler som de høylytte ansatte hadde( lite hyggelig). Så fikk vi to bitte små fat og en pizza som så skuffende ut før vi i det hele tatt smakte på den. Det var ingen chill i å se på pizzaen, men vi så masse chili pulver da. Smakløs topping og saus. Smakte kun ost!

Jeg skal være helt ærlig, skal du ha god pizza så er frossen pizza på rema 1000 bedre og billigere! Vi kommer ikke tilbake for dette stedet var en sikkerlig rip off! Styr unna og ikke gi de en eneste krone. Gå heller til sentrum og spis på en sikkerlig italiensk restaurant der!

Takk, svetlanab1
Anmeldt 13. juni 2020

Elendig servise så til de grader. Glemmer bestillinger. Maten kom etter 60 minutter. Maten smakte omtrent ingenting

1  Takk, Lotte S
Anmeldt 16. november 2019 via mobile enheter

En rolig og hyggelig plass i Gamlebyen. God mat og godt drikke til en god pris. Imøtekommende og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Jorn-Ivar

Reisende som så på OMG Gamlebyen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i OMG Gamlebyen? Del dine erfaringer!