Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin plass, ok mat, dårlig service”
Anmeldelse av OMG Gamlebyen

OMG Gamlebyen
Vurdert som nr. 83 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 10 - USD 52
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig plass å sitte gatelangs i kveldssol. Ble ikke møtt av servitørene, men måtte ta kontakt selv. Fikk beskjed at det ville ta 40 min med bestilling, vi hadde god tid og ventet. Tok en god time før maten kom, etter at vi sa fra etter en time. Forventet litt ekstra service som påfyll av vann når ventetiden var som den var, men følte oss litt oversett. Servitørene virket ikke kundeorientert.

Bestilte lasagne, den var grei, men litt flat foccacia og kjipe salatblader trakk ned. Trakk ned at de ikke hadde pasta når vi ville ha bolognese.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Voyager04083598402
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 16 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en jentegjeng som besøkte restauranten en lørdag ettermiddag. Det var veldig folksomt i byen, men synes restauranten burde være forberedt på dette på en lørdag. Menyen var nesten uleselig pga. dårlig trykk, de kunne kun tilby pizza selv om det var mye annet å velge på menyen og servitøren var veldig surrete. Vi ventet over en time på maten, og da den endelig kom var det en pizza som manglet. Pizzaen var helt grei. Kelneren kompenserte for forsinkelsene ved halv pris på maten, så det var fint:) Likevel var det samlede inntrykket dårlig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Vilde S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020

Var på besøk hos OMG Pizza på søndag. vi ventet over en time på maten. når maten kom det var ikke riktig, Personale mener at han har gjort jobben, men kjøkenet tok feil.

Det var også brent bunn på pizzaen.

Vi var ikke heldig med valg av restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, amirhaghighat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God pizza, stiv pris.
Pizzaen her var veldig god, også den glutenfrie. Koslig bakgård, hyggelig personale. Stiv pris for en stor pizza, en glutenfri pizza og to brus. Ellers bra!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ylvahide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og min samboer så på menyen ute og valgte ut pizza nummer 13( men skinke, marinert biff, chorizzo, bacon og chilli). Det tok en stund før servitøren dukket opp selv om det var så si ingen i restauranten. Vi fikk utdelt grisete menyer fulle av brus og alkohol flekker og selve menyen gikk så si i stykker bare du så på den. Vi ventet igjen ganske lenge på drikke. Hørte Alle private samtaler som de høylytte ansatte hadde( lite hyggelig). Så fikk vi to bitte små fat og en pizza som så skuffende ut før vi i det hele tatt smakte på den. Det var ingen chill i å se på pizzaen, men vi så masse chili pulver da. Smakløs topping og saus. Smakte kun ost!

Jeg skal være helt ærlig, skal du ha god pizza så er frossen pizza på rema 1000 bedre og billigere! Vi kommer ikke tilbake for dette stedet var en sikkerlig rip off! Styr unna og ikke gi de en eneste krone. Gå heller til sentrum og spis på en sikkerlig italiensk restaurant der!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, svetlanab1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på OMG Gamlebyen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i OMG Gamlebyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.