“Elendig service !!!!”
Anmeldelse av OMG Gamlebyen

OMG Gamlebyen
Vurdert som nr. 86 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Grei pizza , koselig sted men elendig service , uendelig lang ventetid på maten . 60 -90 min . Servitørene hadde null peiling på hva vi bestilte . Fikk feil mat. Maten kom ikke samtidig , og siste pizzaen var det hår i. Sendte pizzaen i retur . Servitøren kom tilbake og sa at kokken ikke hadde sett noe hår. Lå ett langt svart hårstrå midt i pizzaen . Måtte sende den tilbake på nytt . Samtlige i restauranten var misfornøyde . Mange som gikk , fikk feil mat og kald mat . Styr unna!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Escape52842873919

Anmeldt 28. juli 2021

Besøkte Gamlebyen en fredag og var der straks etter lunsjtid og bestemte oss for å starte med en sen lunsj. Første sted vi fant var dette - og det så lovende ut. Hentet menyer selv etter 5minutt og straks deretter var vi innom for å bestille siden vi ikke hadde sett en eneste servitør siden vi kom. Da møtte jeg den 1.e (og eneste denne dag) og fikk beskjed om å gå å sette meg - hun skulle komme når hun hadde tid. 10min senere hadde hun det. Vi bestilte og deretter ventet vi opp mot en halvtime, når vi så lurte på hvor pizza tok veien fikk vi beskjed om at slappe av - det er tross alt kun 26min siden vi bestilte og i dag tar det minst 30min. Deres pizza kommer når de er klare. (burde selvsagt ha sjekke om der var lang "kø", eller de kunne selvsagt sagt det v bestilling - da hadde vi gått videre). Ytterligere 15min senere kom maten og vi bad om regningen omg siden vi egentlig ikke hadde god tid. Regning kom 20min etter vi hadde spist opp.

Jeg telte imens jeg ventet 5 bord som reiste seg og gikk fordi de ikke fikk noen til å ta bestilling.

Synd at en ellers god måltid - for maten var god - ble ødelagt at en belærende servitør elendig forhold til tid.

Skulle ønsket jeg fortsatte vandringen 300meter lengre ned i gata denne dag.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Niklasoslo
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig plass å sitte gatelangs i kveldssol. Ble ikke møtt av servitørene, men måtte ta kontakt selv. Fikk beskjed at det ville ta 40 min med bestilling, vi hadde god tid og ventet. Tok en god time før maten kom, etter at vi sa fra etter en time. Forventet litt ekstra service som påfyll av vann når ventetiden var som den var, men følte oss litt oversett. Servitørene virket ikke kundeorientert.

Bestilte lasagne, den var grei, men litt flat foccacia og kjipe salatblader trakk ned. Trakk ned at de ikke hadde pasta når vi ville ha bolognese.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Voyager04083598402
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en jentegjeng som besøkte restauranten en lørdag ettermiddag. Det var veldig folksomt i byen, men synes restauranten burde være forberedt på dette på en lørdag. Menyen var nesten uleselig pga. dårlig trykk, de kunne kun tilby pizza selv om det var mye annet å velge på menyen og servitøren var veldig surrete. Vi ventet over en time på maten, og da den endelig kom var det en pizza som manglet. Pizzaen var helt grei. Kelneren kompenserte for forsinkelsene ved halv pris på maten, så det var fint:) Likevel var det samlede inntrykket dårlig.

Takk, Vilde S
Anmeldt 13. juli 2020

Var på besøk hos OMG Pizza på søndag. vi ventet over en time på maten. når maten kom det var ikke riktig, Personale mener at han har gjort jobben, men kjøkenet tok feil.

Det var også brent bunn på pizzaen.

Vi var ikke heldig med valg av restaurant.

Takk, amirhaghighat

Reisende som så på OMG Gamlebyen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i OMG Gamlebyen? Del dine erfaringer!