“Veldig god kaffe -fantastisk milk shake”
Anmeldelse av Verdensspeilet Kaffebar

Verdensspeilet Kaffebar
Vurdert som nr. 3 av 3 Kaffe og te i Fredrikstad
Prisklasse: USD 5 - USD 18
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Når vi er i Fredrikstad må vi alltid innom verdensspeilet. Kult lokale, veldig god kaffe og ekstremt god milkshake. Ungene (og jeg) elsker den,og vi er veldig enige om at dette er den aller beste! Er også enkel matservering her,men har ikke spist der.

Takk, 343meretel

Anmeldt 14. desember 2019

En fin café i Fredrikstad. Jeg bestilte mexicansk kakao. Den synes jeg smakte godt.
Lokalene var store og fine.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, _travelmanontripadv
Anmeldt 22. juni 2019

Jeg kom kakesulten en søndag ettermiddag i juni 2019. Jeg bestemte meg for en napoleonskake og kaffe med påfyll. Alt ble raskt servert. Nydelig kaffe, men jeg måtte be eksplisitt om å få melk, for det stod ikke framme. Men melka var garantert kald. Men napoleonskaka var en diger skuffelse. Den dagen var de gamle. De kunne i det minste solgt napoleonskakene til halv pris. Jeg er glad i kaker og kaffen smakte godt, så jeg bestemte meg for en eplekake. Den varmet de i mikrobølgeovnen, så serverte de den med iskrem til. Det smakte helt fantastisk. Det var en veldig forskjell. Her gjelder det å spørre personalet om ferskheten på kakene, ellers går man fort i baret.
Ellers er det en veldig fin kaffebar med moderne interiør. Toalettene så rene og nyrenoverte ut. Kaffebaren har hatt rockeband som har spilt live her før. Stedet har skjenkebevilling og en kan få kjøpt drikke etter hva hjertet begjærer, men de har ikke tappekran. Prisnivået er høyt. 30 kroner for en tradisjonell kopp kaffe, men er til gjengjeld veldig god. Ellers ser den unge betjeningen ut til å synes at det er helt i orden å servere gammel mat til full pris. Skuffende. Jeg hadde forventet bedre av en så profilert kaffebar som Verdensspeilet.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Edel H
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Veldig god milkshake/ frappe. Dette kan de. Må være spesialiteten. Sist gang jeg var der, så skulle jeg ta meg en frappe, men da hadde ikke mer pulver igjen, noe de ikke hadde på flere dager. Litt dårlig planlegging fra deres side, da dette er noe jeg vet går for de. Tok da heller en milkshake som jo er like god. Minus her er at de ikke har alternativer til de som ikke tåler melk. Det kunne de godt starta med. Da de er byens mest populære cafe (med Cactus).

Ellers var cluben helt ok. Litt lite kylling, mye brød. Litt stiv pris, men det gikk da ned. Noe som er litt triste er at maten er prikk lik tvillingen, cactus rett over gata. Ja, samme eier, samme mat. Men det hadde faktisk vært litt hyggelig med litt forskjellige retter. Verdensspeilet har jo klart seg i alle år pga stamkundene. Så det er noe å tenke på. Kanskje litt mer fokusere på å være kafé, og ikke ta all maten fra cactus. Ellers hyggelige servitører og maten kom ganske fort. Men det føles ikke som ett eget sted. Føles som lillesøsteren til Cactus. Men det er kanskje det de også ønsker.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 431minal
Anmeldt 14. april 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunch her vi forsøkte oss på Bl.a Cesar salat , omelett, bruschetta og for å si det kort styr unna, dette var ikke bra. Dette kan de ikke

Dato for besøk: april 2018
Takk, Kjelleng

Reisende som så på Verdensspeilet Kaffebar, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Verdensspeilet Kaffebar? Del dine erfaringer!