Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Burger”
Anmeldelse av Heim Fredrikstad

Heim Fredrikstad
Vurdert som nr. 30 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 10 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

God burger. Ganske trange lokaler men koselig. Verdt å svinge innom en kveld eller to for å ta noe å drikke og noe lett å spise.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, TMBX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 76 anmeldelser

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har gjentatte ganger besøkt dette i de siste 6 månedene. Hver gang bestiller jeg enten lokal øl, Fredrikstad øl eller Heineken. Men hver gang er øllen tam og uten skum. Jeg har undersøkt med bryggeriet og de kunne fortelle at dette skjer kun hvis man bruker feil oppvaskmiddel, eller renheten i oppvask maskinen ikke er optimal. Jeg vurderer ikke å komme tilbake. Dette var siste besøk

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, davidtX6191UD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carl-Martin R, Public Relations Manager på Heim Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2019

Hei David! Takk for tilbakemelding fra deg. Vi har som mål og servere et bredt utvalg og kvalitetsøl både på flaske og tap til en hver tid og tar innspillene dine til oss. Håper du gir oss muligheten igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

God mat. Passe stor meny med rimelige priser. Hyggelig oppmerksom betjening.
Det var ikke mye folk i lokalet på en tirsdag, så det er kanskje ikke så vektleggende
Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: desember 2018
Takk, borrebever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Hadde et kjempehyggelig treff der med gode venner. Alle var overasket over hvor god mat de hadde. Servitøren Mona var flink og hyggelig. Alt var på stell. Selv spiste jeg lammeskank, den kan anbefales
På det sterkeste. Greie priser også. Et sted du kan få en helaften.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, TomRoarNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carl-Martin R, Public Relations Manager på Heim Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2019

Hei! Tusen takk for hyggelig anmeldelse av oss og for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Håper vi ser deg igjen snart på et nytt besøk hos oss. Velkommen Heim :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

En gastropub i et koselig, rustikk lokale ved "ælva" i Fredrikstad.
Vi ble godt tatt i mot når vi kom inn. Hyggelig servitør forklarte menyen greit.
Maten kom ganske raskt. Entrecôten var god på smak, ovnsbakte grønsaker og poteter var veldig gode. Sausen hadde skilt seg, men når vi sa i fra kom det veldig raskt en ny. Hovedretten var bra.
Desserten var de ikke like gode på.
Servitøren var veldig hyggelig, småpratene og serviceinnstilt.
Alt i alt en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, janegil51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carl-Martin R, Public Relations Manager på Heim Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei! Tusen takk for flott tilbakemelding fra deg. Godt å høre at du hadde en hyggelig opplevelse hos oss. Håper vi ser deg igjen snart på besøk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Heim Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.