Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lønningspils med jobben. ”
Anmeldelse av Heim Fredrikstad

Heim Fredrikstad
Vurdert som nr. 32 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted, svært sentralt i Fredrikstad. Rustikt, artig interiør. Mange sorter øl på fat, særlig fra Nøgne Ø. Rask og hyggelig service.

Dato for besøk: september 2021
Takk, heidit657
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 76 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Flott beliggenhet, god service og god mat! Den yngste i flokken har hatt flere gode opplevelser her og nå snublet alle innom. Litt overrasket over at bordreservasjon på nett viste fullbooket fikk vi likevel et bord blant flere ledige. Vi bestilte drikke og desserter. Alt smakte godt og kom raskt på bordet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Turfamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021

Måtte bestille på app, det er ganske vanlig nå. "Casual" meny. God mat. Kjøkkenet gjorde en feil mht. opplyst allergi, personalet reagerte kjapt og proft og refunderte samtidig som de leverte ny rett. Ellers også hjelpsomme. Positiv opplevelse!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anna H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Vi tok (en god del) drinker her og noen småretter. Kjempestemning, søte servitører, QR kode som gjør det raskt og enkelt, og fin beliggenhet. Drinkene var supergode, smårettene veldig gode. Kan anbefales!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mai 2021 via mobile enheter

Bestilte mat via foodora. Dårligere mat tror jeg aldri jeg har fått. Betalte over 500,- for noe jeg dårlig nok hadde ønsket å servere ett dyr. Men i følge foodora sin kundesupport så var det vist slik maten skulle se ut....
At noe som smaker og ser så uappetittlig ut får forlate ett kjøkken kan jeg ikke forestå.

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, kristoffer S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Heim Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Heim Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.