“Lørdag kveld”
Anmeldelse av Heim Fredrikstad

Heim Fredrikstad
Vurdert som nr. 34 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Anmeldt 4. september 2022

Ikke første gang jeg og min søster er på Heim og føler oss overvåka. Vaktene står som gribber rundt oss, bare venter på en anledning til og kaste ut folk. Ikke noe hyggelig sted, Heim....eller Fredrikstad. Jeg er ny i byen, men ikke fått ett godt inntrykk. Da gjelder dette spesielt Heim.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 21venkeb

Anmeldt 3. juli 2022

Uten tvil Fredrikstads beste burger. Mye annet digg også. Beliggenheten er førsteklasses, bare små meter fra gangbroen og Byferga, med full oversikt tik alt som skjer på torget.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, permorten
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Vi er her ofte på sommeren og nyter god mat og drikke! Hyggelig personell med god service! Barna elsker å se på livet/båtene, mens de spiser som gir de voksene god tid til å nyte den gode maten :)

Takk, Elisabeth B
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

God mat og fantastisk service.
Alltid hyggelig på uteserveringen, tar alltid turen innom her når vi er i Fredrikstad. De tar alltid utfordringer med allergi på strak arm og med et smil.

1  Takk, 920oleb
Anmeldt 15. november 2021 via mobile enheter

Spiste juletallerken. Ribba var nok ikke langtidsstekt som påstått og dessverre litt smakløs. Samme med pølsa. Tommel opp for sprø svor, god medisterkake og rødkål. Rause porsjoner. Hyggelig lokale.

Dato for besøk: november 2021
Takk, 276anjah

Reisende som så på Heim Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Heim Fredrikstad? Del dine erfaringer!