Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Expedia.com
USD 93
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Booking.com
USD 83
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
eDreamsUSD 83
Priceline
FindHotelUSD 93
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
9
10
9
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
10
9
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 36 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nærheten til gammelbyen i Fredrikstad er gangavstand.
Sanitærforholdene meget bra rene og pene, å i disse dager tar de det med smittevern på alvor. Håndsprit på alle fellesområder.
Selve camping området meget bra for å ligge så sentralt i byen. Selve resepsjonsbygget noe slitt og noe lite mattilbud, men helt greit. Mat tilbud finnes i gammel byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Familie tur, her var det mye å finne på. Rett ved campingen flotte tur stier rundt Kongsten fort, stor og liten golf bane, tennis, badebasseng rett ved (stengt pga corona, men så veldig flott ut) gå avstand til gamlebyen og sentrum, anbefaler å prøve ut by ferga som tar deg over elven. wifi og dusj var inkludert i prisen, felles sanitæranlegg var helt
ok. Hyggelige ansatte, vi kommer gjerne tilbake! ☀️

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariannm282
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Koselig sted. Bra verdi for pengene. Ok renhold på rommet, men dårligere på toalettene og veldig dårlig på felleskjøkkenet.

Barna likte veldig godt TV-stuen og minigolfen.
Kort avstand til Gamlebyen i Fredrikstad, hvor det er et godt tilbud for barn.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, siljeMeiEll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Hadde to nettet på campingen. Vi hadde booket plass på førehand. Fekk telefon om at dei hadde flytta oss då vi hadde valgt ein plass uten strøm. Topp det! Når vi kom fram kunne vi ikkje finne strøm på plassen vår. Fekk ny plass uten problem. Topp service. Og fine plasser.
Sanitæranlegget var heilt OK standard. Men ganske skittent. Var alltid tomt for tørkepapir på toalettet. Låg en del brukt dopapir på gulvet rundt toalettet. Gulvet var veldig skittent.
Dusjen var gratis, det bør den nesten være når den er såpass dårlig som den er. Også det veldig skittent.
Campingen i seg sjølv veldig fin. Hadde sanitæranlegget blitt vaska ett pr gonger for dagen hadde dette blitt topp!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tariiidaaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

På ferietur, har hatt en natt med vår bobil i Aktivitetsbyen.
Bra tilrettelagte plasser med og uten strøm.
Så nærme gamlebyen man kon komme og det er en utrolig sjarmerende by.
Koselig å rusle rundt i gøye butikker som er blanding av nytt og second hand.

Sanitæranlegget, fellesfasiliteter var ikke imponerende☺️
Dusj og toaletter vær dårlig rengjort.
Klokka 9.30 kunne vi ikke komme inn for det var rengjøring
Merkelig tidspunkt, når utsjekk er 11.00
Anyway - tenkte da at når vi kommer tilbake for å dusje like etter rengjøring, så
blir det jo topp.
Dessverre - utrolig slett rengjøring. Hår i dusjene og møkk i hjørner.
Imponerte ikke
Har kjørt rundt en måned og vært på mange bobilplasser med forskjellige fasiliteter
og det er selvsagt litt av hvert, men gamle og nye anlegg.
Dette kunne bli superflott med skikkelig rengjøring☺️

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, _bvigsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser