Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott ølutvalg og fantastiske burgere”
Anmeldelse av Tæps

Tæps
Vurdert som nr. 44 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2021

Sjarmerende sted med innbydende lokaler, fantastisk utvalg av øl og den beste burgeren jeg har spist på lenge. Positivt med bestilling i app slik at man fikk lest seg opp på det man bestilte i sitt tempo og unngikk også trengsel i lokalet. Også mulig å få alle burgerne på menyen i vegetarisk variant!

Spennende utvalg av spill som vi ikke fikk testet, men det blir garantert en tur tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jskattebu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

47 av 7 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Dette er ikke det beste ølstedet i Fredrikstad. Servitører som ikke kjenner varene de selger. Satt lenge uten å få kontakt med noen ansatte. Når man ber om en normal saison/belgisk blond og får en tilnærmet surøl føler vi oss lurt. Isolert sett ikke noe galt med ølet, men noe fryktelig galt med personalet. Ingen respons da vi klaget. Aldri mer for vårt vedkommende.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, IngunnandEspen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt plassert i Fredrikstad sentrum. Her kan man finne mye god drikke som de har på tappekraner. Hyggelig stemning

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tæps, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Tæps? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.