Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk kveld”

Villa Paradiso Fredrikstad
Vurdert som nr. 17 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020

Jeg og 3 venner hadde lyst på en god pizza....
Og ja den var utrolig god. Jeg kjøpte glutenfri og har sjelden fått så god glutenfri pizza.

Service får full pott fra oss også. Morsom hyggelig og personlig.

Og så til å toppe kvelden kom det musikanter, gitar og trekkspill, og spilte italiensk musik. Fantastisk flinke!

Takk for en flott kveld, god mat og fine opplevelser

Dato for besøk: august 2020
Takk, Dagnyst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 109 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord på villa paradiso, der møtte vi skitne bord og en ekstrem matmengde på gulvet. Skulle tro det var ferdig gjort klart når en bestiller så lenge på forhånd. Maten og drikken var god men servicen kunne vært mye bedre. Jeg tror ikke jeg var vært bort i en servitør mer uegnet til å jobbe i servicebransjen. Han himlet med øynene, smilte ikke en eneste gang, ville få jobben fort overstått og ikke særlig vennlig. Ellers var det en annen servitør, en yngre gutt, som utmerket seg og var serviceinnstilt! Skulle ønske vi hadde hatt han fast gjennom hele kvelden.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 123sima89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaen var som vanlig bra, men servicen var dårlig. I en halvfull restaurant var vi mer eller mindre overlatt til oss selv, selv om det var flere servitører på jobb. Vi ville bestille mer å drikke underveis i måltidet og også kaffe og dessert, men vi fikk ikke kontakt med noen servitører.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Family_businesstrave
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Meget skuffet, pizza er jo vanligvis veldig godt. Her var pizzaen tørr og kjedelig. Kommer ikke tilbake på en stund. Dårlig service i tillegg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hansj468
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var på besøk i helgen - byens beste pizza og veldig imøtekommende og kunnskapsrike servitører. Anbefales å smake på pizzaen «Abbufata» Hvit pizza med shiitake sopp. Hadde også et nydelig glass med servitørens anbefaling

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MoaMA98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Villa Paradiso Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din