“Date”
Anmeldelse av Villa Paradiso Fredrikstad - STENGT

Villa Paradiso Fredrikstad
Anmeldt 5. september 2020

Romantisk date stilt i stand av servitør, Ali. Alt var til over forventning. Kommer defintivt tilbake igjen, bare på grunn av servicen.

Takk, fajkon
VillaFredrikstad, Daglig leder på Villa Paradiso Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020

Grazie mille Fajko! Dere er hjertelig velkommene igjen!

Anmeldt 5. september 2020

Utrolig god mat. Veldig fin atmosfære. Flinke servitører som fulgte oss opp hele kvelden. Kommer defintivt tilbake

Takk, Roshin S

Grazie mille Roshin!

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Mitt tredje besøk på Villa Paradiso, og dette er det beste besøket så langt. Fantastisk god pizza. Tidligere har skorpen vært for bred for min smak, men denne gangen var det akkurat passe. Også veldig god tomatsaus og skinke. Personalet var svært hyggelige. Koselig lokale.

Takk, KresenNorskJente

Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse. Vi ser veldig frem til neste besøk. Benvenuti! Cordiali saluti, Villa Paradiso Fredrikstad

Anmeldt 27. august 2020

Jeg og 3 venner hadde lyst på en god pizza....
Og ja den var utrolig god. Jeg kjøpte glutenfri og har sjelden fått så god glutenfri pizza.

Service får full pott fra oss også. Morsom hyggelig og personlig.

Og så til å toppe kvelden kom det musikanter, gitar og trekkspill, og spilte italiensk musik. Fantastisk flinke!

Takk for en flott kveld, god mat og fine opplevelser 😁

Takk, Dagnyst
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord på villa paradiso, der møtte vi skitne bord og en ekstrem matmengde på gulvet. Skulle tro det var ferdig gjort klart når en bestiller så lenge på forhånd. Maten og drikken var god men servicen kunne vært mye bedre. Jeg tror ikke jeg var vært bort i en servitør mer uegnet til å jobbe i servicebransjen. Han himlet med øynene, smilte ikke en eneste gang, ville få jobben fort overstått og ikke særlig vennlig. Ellers var det en annen servitør, en yngre gutt, som utmerket seg og var serviceinnstilt! Skulle ønske vi hadde hatt han fast gjennom hele kvelden.

1  Takk, 123sima89

Reisende som så på Villa Paradiso Fredrikstad, så også på