Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Date”

Villa Paradiso Fredrikstad
Vurdert som nr. 17 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020

Romantisk date stilt i stand av servitør, Ali. Alt var til over forventning. Kommer defintivt tilbake igjen, bare på grunn av servicen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, fajkon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaFredrikstad, Daglig leder på Villa Paradiso Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020

Grazie mille Fajko! Dere er hjertelig velkommene igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 109 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020

Utrolig god mat. Veldig fin atmosfære. Flinke servitører som fulgte oss opp hele kvelden. Kommer defintivt tilbake

Dato for besøk: september 2020
Takk, Roshin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaFredrikstad, Daglig leder på Villa Paradiso Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020
Google-oversetting

Grazie mille Roshin!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Mitt tredje besøk på Villa Paradiso, og dette er det beste besøket så langt. Fantastisk god pizza. Tidligere har skorpen vært for bred for min smak, men denne gangen var det akkurat passe. Også veldig god tomatsaus og skinke. Personalet var svært hyggelige. Koselig lokale.

Dato for besøk: september 2020
Takk, KresenNorskJente
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaFredrikstad, Daglig leder på Villa Paradiso Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020

Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse. Vi ser veldig frem til neste besøk. Benvenuti! Cordiali saluti, Villa Paradiso Fredrikstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Jeg og 3 venner hadde lyst på en god pizza....
Og ja den var utrolig god. Jeg kjøpte glutenfri og har sjelden fått så god glutenfri pizza.

Service får full pott fra oss også. Morsom hyggelig og personlig.

Og så til å toppe kvelden kom det musikanter, gitar og trekkspill, og spilte italiensk musik. Fantastisk flinke!

Takk for en flott kveld, god mat og fine opplevelser

Dato for besøk: august 2020
Takk, Dagnyst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord på villa paradiso, der møtte vi skitne bord og en ekstrem matmengde på gulvet. Skulle tro det var ferdig gjort klart når en bestiller så lenge på forhånd. Maten og drikken var god men servicen kunne vært mye bedre. Jeg tror ikke jeg var vært bort i en servitør mer uegnet til å jobbe i servicebransjen. Han himlet med øynene, smilte ikke en eneste gang, ville få jobben fort overstått og ikke særlig vennlig. Ellers var det en annen servitør, en yngre gutt, som utmerket seg og var serviceinnstilt! Skulle ønske vi hadde hatt han fast gjennom hele kvelden.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 123sima89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Villa Paradiso Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din