Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza og øl after work ”

Villa Paradiso Fredrikstad
Vurdert som nr. 17 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Superb pizza, servering var toppers! Tipp topp tommel opp!! Pizza i alle varianter og grader. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, stianwernera
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 108 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2020

Ekte italiensk pizza! Nam!!!
Hyggelig stemning og utmerket service. Betryggende smittevernopplegg med god avstand mellom bordene. Ingen grunn til å sitte hjemme og korona-engste seg når det finnes slike steder rett i nærheten!
Frister til snarlig gjentakelse.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ReniH10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Var på besøk med svigermor og kjæreste. Servitørene viste god kunnskap på både mat og drikke. Endte opp med å spise verdens beste trøffel pizza. Servitøren vår sa at siden ingen av oss har smakt trøffel før ville han gjerne gi oss tre nye pizzaer om anbefalingen ikke falt i smak. Han trengte ikke bytte ut noe og alt var perfekt. 10 av 10! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: september 2020
Takk, 32olen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Vi var på ferie i Fredrikstad og dro innom Villa Paradiso for en liten matbit. Endte opp med å spise både forrett, hovedrett og dessert, samt et ekstremt godt kjøp av Villa Paradiso sin egen kokebok :) Har brukt flere av oppskriftene, og de er helt supre! Utmerket mat, vin, service og stemning. De ansatte hadde mye kunnskap og hjalp oss med valg av pizza. Mye mat i to pizzaer, så vi tok med resten tilbake i båten for å få plass til dessert. Godt dagen etter også :) Vi har testet ut Villa paradiso flere steder i Oslo, men dette var klart den beste. Takk for besøket, vi kommer igjen :)

Dato for besøk: august 2020
Takk, 180hegel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Vi måtte teste enda en tur for å se om de hadde fått tilbake pizza med trøffel, og gleden ble stor. Den ble tryllet frem på forespørsel og smaksopplevelsen var om mulig enda større enn sist selv om forventningene var høye. Rask og hyggelig servering i en koselig bakgård med for anledningen live musikk.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Bibiana L M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Villa Paradiso Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din