Fantastisk mat og stemning med live Music👌👌👌 Den perfekte aften med min kjære😘 PS Perfekt martini👌Anbefales
Ciao!! Grazie for en hyggelig tilbakemelding, Hermod! Håper å se dere igjen hos oss til litt pizza of martini 🍕🍸
Cordiali saluti Villa Paradiso Fredrikstad
Ble plassert i et rom hvor det var tomt, mens det yret av folk i resten av restauranten. Det gjorde opplevelsen noe kjedelig. Maten kom fort, servicen var upåklagelig, men pizzaene var noe smakløse.
Mange gode pizzavarianter, hurtig og bra service! Fin uteservering. Hyggelig personell. Hipp hurra!
.............
Superb pizza, servering var toppers! Tipp topp tommel opp!! Pizza i alle varianter og grader. Anbefales!
Ekte italiensk pizza! Nam!!!
Hyggelig stemning og utmerket service. Betryggende smittevernopplegg med god avstand mellom bordene. Ingen grunn til å sitte hjemme og korona-engste seg når det finnes slike steder rett i nærheten!
Frister til snarlig gjentakelse.