“Fantastisk! Gikk for pizzaen”
Anmeldelse av Villa Paradiso Fredrikstad - STENGT

Villa Paradiso Fredrikstad
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk! Gikk for pizzaen Tartufo e parma etter servitørens anbefaling. Topp 5 beste pizza jeg har smakt!

Takk, Perimadland
villaparadisoservice, Marketing på Villa Paradiso Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2020

Ciao Peri. Grazie for en fantastisk tilbakemelding! Supert å høre at du har kost deg med pizza som falt i smak hos oss. Ser frem til å servere deg igjen. 🍕✨

Anmeldt 3. oktober 2020

Vi er vanligvis veldig fornøyd med maten her, og bestiller/spiser flere ganger i mnd. Denne gangen bestilte vi en pizza for take away. Vi fikk da levert en iskald pizza, som tydeligvis var bestilt av en annen som ikke var avhentet. Vi var veldig skuffet over servicen denne gangen.

Takk, j0nasse

Ciao! Så fint du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, det setter vi pris på. Pizzaen skal selvsagt ikke være kald ved utlevering, så det må vi bare beklage. Fikk dere gitt beskjed til restauranten med en gang, slik at de fikk muligheten til å rette det opp der og da?

Vi skal selvsagt ta dette internt hos oss for å unngå gjentagelser. Håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden! Ser frem til å servere dere igjen.

Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig bra mat , og vår servitør Ali og musikerne gjorde at kvelden leverte opp til forventningene. Ellers vil jeg nevne at min favoritt pizza er Parma tartufo, en hvit pizza som er helt i særklasse !

Takk, ronny-johansen

Ciao Ronny! Grazie! Det gleder 🍕-glade hjerter at dere har kost dere hos oss.

Velkommen tilbake til oss ☺️

Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Hvis dere vil finne en liten del av Italia i Norge...så må dere besøke Villa Paradiso i Fredrikstad. Hyggelig betjening og ekte italiensk mat. Spesielt takk til Ali og resten av servitørene som har gjort hvert besøk verdig!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Giovannilabandera

Grazie Giovanni! Så hyggelig å høre at du har hatt så flotte besøk hos oss. Takk for varme og gode ord. Ser frem til å servere dere igjen, velkommen tilbake 🍕✨

Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og stemning med live Music👌👌👌 Den perfekte aften med min kjære😘 PS Perfekt martini👌Anbefales

Takk, mayaherman

Ciao!! Grazie for en hyggelig tilbakemelding, Hermod! Håper å se dere igjen hos oss til litt pizza of martini 🍕🍸

Reisende som så på Villa Paradiso Fredrikstad, så også på