“Bursdag”

Restaurant KØL
Vurdert som nr. 8 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: kr 1 284 - kr 4 813
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 6 stk som hadde en liten bursdagsfeiring. Da vi kom ble vi ikke tatt imot, måtte vente ei stund før vi fikk bord. Fikk beskjed da vi endelig skulle sette oss at to av favoritt rettene var utsolgt. De rettene var noe av grunnen til at vi var der. En dessert rett manglet åsså, men ikke så nøye for oss det.
Vi måtte spørre etter mer å drikke ved de fleste anledninger. Det var tre stk som hadde en dele rett, denne retten var det lite mat på. Samt at de tre ikke fikk nye tallerkner da vi hadde forrett. Måtte spise på de samme tallerknene som forretten, det var greit, men problemet var at disse tallerknene var veldig små.
Forrettene var veldig gode, alle sa maten ellers var god. Mitt kjøtt var så salt at jeg var tørst helt til dagen etter også. Chipsen min var også utrolig salt, så da vi dro hjem var jeg fullstendig tørr i munn.
Dette sto virkelig ikke til forventningene og jeg kommer nok ikke igjen.
Personalet virket noe stressa selv om det ikke var full restaurant og opplevde de ikke så veldig imøtekommende.. Da vi skulle gå kom det en veldig hyggelig kelner og håpet vi kom tilbake ved en senere anledning.
Det ble ikke dessert denne kvelden pga dårlig og lite oppfølgende service.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Lisunn

Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

For en fantastisk opplevelse, KØL leverer på alt, service, mat og atmosfære. Lenge siden jeg har fått så god mat, og mye mat. Må oppleves, gleder meg til neste gang, ikke lenge til.

Takk, Bente S
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Hadde hørt masse bra om maten og stedet. Vi bestilte en fellesrett med 4 typer kjøtt. Kyllingvingene var nydelige, mye gode sauser også, men på spareribsene var det veldig mye flesk. De trekkes mye for at betjeningen står bak baren og spiser...de kan med fordel trekke seg tilbake akkurat da. Det ødela helheten.

2  Takk, 1971kirstimm
Anmeldt 20. september 2019 via mobile enheter

Hatt en fantastisk opplevelse her. Beste måltidet noen gang i Fredrikstad. Spiste en herlig BBQkjøttrett for deling med en veldig god fries ved siden av. Veldig hyggelige servitører. Hyggelig atmosfære som gir inntrykk av storby👍👍 Hit blir det garantert flere besøk

1  Takk, bjonor
Anmeldt 16. september 2019

Bursdagsfeiring av Kona. Helkveld på restaurant KØL med fantastisk mat. Vi var åtte personer og alle var meget fornøyd med mat og service.Forretten Korean sticky ribs var helt fantastisk. Vi fikk en god vin anbefaling som passet godt. Prisen var ca. 1000 kr pr. person med forrett,hovedrett, vin og en cocktail før maten. Anbefales.

2  Takk, Gigantab2011

Reisende som så på Restaurant KØL, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant KØL? Del dine erfaringer!