“Er du i Fredrikstad er dette absolutt stedet å spise. Sjef på både sjømat og kjøtt”
Anmeldelse av Restaurant KØL

Restaurant KØL
Vurdert som nr. 8 av 134 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: kr 1 337 - kr 5 013
Anmeldt 18. juli 2024 via mobile enheter

Alt vi fikk av både sjømat og biff var 10 av 10 medregnet magisk brød og alt av tilbehør. Servicen fra personalet er helt upåklagelig. Sjeldent bra sted å besøke. Anbefales på det sterkeste

Takk, Pioneer52404201191

Anmeldt 17. juli 2024 via mobile enheter

Hyggelig velkomst, kjapp service og gode anbefalinger. Hovedrettene med kjøtt er ganske små men det er gode smaker. Ergo kan treretteren være en bedre deal. Alt i alt en god opplevelse. Litt mer for pengene hadde gitt full score.

Takk, Turfamilien
Anmeldt 13. juli 2024 via mobile enheter

En minnerik opplevelse, vi bestilte 12timers smoked brisket, som var helt utmerket i smak og presentasjon. Servicen var helt topp, og de ordnet bord selv om vi ikke hadde booket på forhånd.

Takk, 545h_vardp
Anmeldt 23. juni 2024 via mobile enheter

Veldig delt mening på denne restauranten. Super koselig lokale i en kjempe fin gate, veldig hyggelig betjening og topp service! Prime brisket sto til all forventning, veldig saftig, mør og godt krydret. Maiskremen og den grilla maisen var også veldig godt. Så over til den store skuffelsen, entrecôten.. Kjøttet var seigt, smakløst og minnet egentlig mer om en kjip mørbrad. hvis det i så fall var en entrecôte så manglet den beste delen, nemlig cap’n. Ellers var tilbehøret godt, god aioli og sprø fries.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Sandra alica E
Anmeldt 15. juni 2024 via mobile enheter

Vi besøkte KØL helt tilfeldig, og angret ikke! Spiste henholdsvis smoked brisket og Stange-kylling. Nydelig, mørt kjøtt og tilbehør som passet perfekt. Hyggelig betjening også. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, ginastilje

Reisende som så på Restaurant KØL, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant KØL? Del dine erfaringer!