Vi var 5 jenter som dro på Køl i ettermiddag. Alle bestilte angusburger via kupong. Kelneren bekreftet at det kun var angusburgeren uten tilbehør som fries og aioli til denne prisen. Vi gledet oss til angusburger med karamellisert løk, bacon, cheddar og dijonnaise. I tillegg ble det kjøpt både øl og vin. Når burgerene ble servert, ble det raskt oppdaget at det ikke var angusburgere som det stod i kupongen og som kelneren hadde bekreftet. Vi fikk alle pulled pork burger. Dette reagerte vi på, og tok det opp med en annen kelner med det samme. Etter mye frem og tilbake med de ansatte, kom den nedslående beskjeden om at det sto feil på kupongen. Hadde vi visst at vi skulle få gris istedenfor okse, hadde vi kanskje valgt noe annet fra menyen, da flere av oss ikke var så glad i pulled pork i utgangspunktet. Vi fikk ikke så mye valg, og kjøkkenet/kelnerene stod på sitt. Vi fikk ingen annen burger. De fikk slippe billig unna med at vi fikk tilbehøret gratis. (Dvs: fries og aioli). Men ingen god matopplevelse. Etter dette kom det ingen kelner til bordet vårt verken for å spørre om hvordan maten smakte, eller om vi ønsket mer å drikke, dessert etc. Vi ble totalt oversett. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å spise dessert, men det slo vi raskt fra oss etter denne opplevelsen. Vi måtte oppsøke kelneren for å betale for oss når vi skulle gå, og ingen sa hade til oss i det vi gikk.
Konklusjon: Dårlig matopplevelse, dårlig service, og mangel på å rette opp i deres egen feil. Vi kommer ikke tilbake.