Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Thai Market

Thai Market
Vurdert som nr. 3 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 1. desember 2018

Vi var her og spiste en torsdag ettermiddag, god service og smakfull mat. Sikkert greit å bestille bord i forkant

Dato for besøk: november 2018
Takk, fuglevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (521)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

227231 av 521 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

God thaimat presentert på en lekker måte. Ok pris og god service, selv om servitøren kun snakker engelsk.
Alt i alt en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: september 2018
Takk, TomD2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Thai Marked er et flott sted og gå og spise og nyte noe godt i glasset. Stedet er flott innredet og veldig koselig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 544olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Servicen og atmosfæren er topp som alltid! Maten er super, men denne gangen var den ikke like bra som de andre gangene jeg har vært der! Men fantastisk thai mat (og andre asiatiske retter!)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Martin011404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Vi har her på date tidlig på kvelden en tirsdag. Vi bestilte stekte nudler med kylling (min var uten), stor meny å velge fra med noe for en hver smak. Personlig savnet jeg noen vegetar/veganvennlige hovedretter. Jeg har hørt at de tilrettelegger om man ringer i forkant, men det gjorde ikke vi. Maten var helt grei og smakte godt, men det er ikke det beste jeg har spist. Det var fullbooket inne, så vi satte oss ute. Koselig betjening. Jeg skal prøve på nytt her en annen gang for å se om de kan imponere mer.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, hannelbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Thai Market, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Thai Market? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.