Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Thai Market

Thai Market
Vurdert som nr. 4 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til å prøve maten her. Med mange reiser til Thailand så er jeg ganske kresen av meg i forhold til hvordan smaken skal være. Ofte får man mat som er helt forskjellig fra de klassiske rettene man får i Thailand. ENDELIG kom vi til en restaurant som virkelig fikk minnene tilbake. Nydelige smaker! Servicen kunne kanskje vært noe bedre, men servitøren var bare der som en ekstrahjelp da er det forståelig at det er noe begrenset med erfaring til menyen osv. Jeg kommer gjerne tilbake for flere smaksopplevelser og fine omgivelser.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Madelen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (456)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7579 av 456 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Trekker litt for at serveringen tar litt tid, men så er det jo fult også da. Hvitvinen var nydelig. På drinkefronten derimot har de litt å jobbe med. Aperolen var knapt drikkbar.

Dato for besøk: august 2020
Takk, MonaNordevall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Thai Market har bestandig vært en av våre favorittrestauranter i Fredrikstad. Dette var dog den første gangen vi spiser på Thai Market etter at de flyttet til sine nye lokaler. Det hele var dessverre en stor skuffelse! Mate smakte ikke, hverken hoved eller forretten. Servicen var ok og lokalene var fine.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 974waleedg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Dette er en av Fredrikstads beste restauranter! Meget bra mat og god service underveis. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Myttolini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Utmerket mat og meget god service. Godt utvalg av retter og en god vinliste. Dessverre var ikke vinen vi valgte på lager og ikke hadde de den ene desserten vi valgte heller. Men all mat var veldig god og andrevalget av både vin og dessert smakte fortreffelig

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, YvonneFromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Market, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Thai Market? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din