Det finnes virkelig ikke noe bedre thai/asiatisk mat i Norge. Vi er stamgjester og virkelig elsker dette!
Utrolig bra service og nydelig mat.Hadde med en som hadde bursdag.Fikk lys på desserten osv..Kommer til å komme tilbake hit flere ganger.
Det er ikke svert å skrive denne anmeldelse for alt var kort og godt fremragende. Her snakker vi både om betjening og ikke minst maten!
Det var til lunsj hvor en valgt dagens curry og den annen valgte dagens wok.
Flott lokal, fantastisk god mat, flinke, hjelpsome , seviceinnstilte og hygglige personale, de til og med sang for meg bursdagsangen. Rent ikke minst.
Takk for denne gangen . Vi sees igjen om ikke så lenge
Bestilte rød curry og denne var supergod og mettende! En lun, koselig stemning med fint interiør. God service, de fulgte godt med på når vi manglet vann og fulgte opp ved å spørre hvordan maten smakte. Eneste jeg savner er flere alternativer for oss med cøliaki, veldig begrenset.