Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt topp!”
Anmeldelse av Thai Market

Thai Market
Vurdert som nr. 5 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Bra atmosfære inne i restauranten. Har vært her flere ganger og maten er alltid upåklagelig. Anbefales alle som er i Fredrikstad

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 22akselw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (509)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7781 av 509 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Var der med to venner, jeg spiste en rød curry rett med kylling, mens vennene mine delte en crispy duck. Alle var positivt overrasket over måltidet. Ølen var litt dyr, men er det man må forvente på restaurant idag. Det var fullt i restauranten inne og ute, var ganske varmt sola skinte gradestokken visste 25 °C klokka 19. Var varmt å da sitte inne, men med den gode stemningen og servicen hadde ikke det så mye å si før mat og dessert var spist opp. Dette er et sted jeg vil anbefale å spise

Dato for besøk: juli 2021
Takk, mariusa681
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 6 stk og delte flere forretter og noen hovedretter. Alle rettene var skikkelig smakfulle og delikate. Og dessertene var helt magiske! I tillegg var servicen super.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, victoriaask93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Koselig sted, men kaotisk service.
Vi hadde booket bord, og fikk god plassering. Problemet var at de aldri kom med menyene, brukte lang tid på å innheten bestillingen og enda lengre tid på å levere maten. Over 60 min etter at bestillingen ble tatt. Ingenting galt med maten, men den hadde ikke mye smak. Kommer ikke tilbake med det første.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 9naCath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Ved bestilling av bordplass for 8 personer og ønske om å sitte ute, ble dette bekreftet på melding. Når vi kom dit så hevdet restauranten at de ikke hadde bordplass-bestillinger ute. Dette var meget uheldig for oss at vi ble vist til et bord inne med tilhørende støy, da to av familiemedlemmene har vansker med hørselen.

Melding funksjonen deres ved bestillinger fungerer dårlig, og bekrefter bestillingen uten å evt ha lest det kunden ønsker.

Ellers var det god mat.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ElaineK1106
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Thai Market, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Thai Market? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.