Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Upåklagelig service”
Anmeldelse av Thai Market

Thai Market
Vurdert som nr. 5 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste her en lørdag kveld i august, og til tross for mye mennesker, var servicen helt upåklagelig! Og maten var utrolig god som alltid :)

Dato for besøk: august 2021
Takk, victoriaask93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (512)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 512 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

.Vi var et selskap på 5 personer. Rask og hyggelig service og maten er alltid deilig her. Vi kommer mer enn gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, butternutt25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Nydelige smaker og delikat servert. Veldig god service og fine lokaler. Er du glad i Thai mat anbefales Thai market på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Chri-2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

God mat, med ferske grønnsaker i mange forskjellige farger. Green curry ble dessverre i noe sterkeste laget for hun som bestilte det. Harmonisk behagelig miljø og hyggelige serviceinnstilte ansatte. Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, karolinel520
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021

Vil takke for god service! Var der og feiret 30 års dagen til datteren min. Ba om pynting av bordet, men de ringte opp og sa de ikke hadde pynt, men om vi tok med skulle de pynte for oss! Dessverre ringte jeg tilbake så sent at jeg ikke rakk å få til dette! Da vi kom var bordet pyntet med orkideer og maten var også pyntet ekstra! Tusen takk for dette! Maten var nydelig og vi fikk god service hele tiden!
Det eneste vi kunne ønske oss var at musikken hadde vært litt lavere, slik at det hadde vært lettere å prate med alle gjestene.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kristin Victori... Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Thai Market, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Thai Market? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.