“Min beste opplevelse var hyggelige servitører, var der for deg hele tiden, matopplevelsene.”
Anmeldelse av Thai Market

Thai Market
Vurdert som nr. 4 av 134 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 20. februar 2024

Min opplevelse av Thai Market i Fredrikstad. Et fint sted å ha en uformell og formell samling med venner og familie. I festlig lag, drikke til mat, skulle vi ønsket flere varianter av viner tilpasset maten. Irish coffee, ikke veldig god opplevelse på hverken smak eller utseende. Maten var veldig god og delikat.

Takk, Svein-Egil M

Anmeldt 15. februar 2024

Vi hadde det kjempekoselig hele gjengen.
Fantastisk mat, flott betjening og vakkert lokale. Thai Market er fortsatt en av mine absolutte favoritter i Fredrikstad!!❤️

Takk, Ida Cecilie R
Anmeldt 11. februar 2024

Resturant med flott beliggenhet på brygga i Fredrikstad.
Meget god atmosfære, fantastisk mat og god service.
Anbefales!

Takk, Venture65972084253
Anmeldt 13. januar 2024

Maten var noe kjedelig, forventet mye mer smak og noe større porsjon spesielt mtp prisnivået.

Jeg spiser mye thai, vietnamesisk og japansk mat, og er kjent med deres kjøkken så forventningene jeg har er høye.

Når det kommer til atmosfære så ødelegger bordplassering mye.
Man sitter altfor nærme andre gjester, man hører absolutt alt hva nabobordene sier.
Selve bordene var små, noe som trekker ned på selve opplevelsen.

Betjeningen var topp og det var god kundeservice ☺️
Ikke en eneste negativ ting å si om servitørene❤️
Selve restauranten var moderne og fin, fin innredning og alt så rent ut☺️

Dato for besøk: januar 2024
Takk, lelebethansen
Anmeldt 15. desember 2023

Nydelige asiatiske smaker i delikate omgivelser på brygga i Fredrikstad sentrum. De ulike rettene er alltid like vakkert presentert. Anbefaler å prøve en curry.

Dato for besøk: november 2023
Takk, lc e

Reisende som så på Thai Market, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Thai Market? Del dine erfaringer!