“Hyggelig møteplass for god drikke”
Anmeldelse av Hoi Polloi

Hoi Polloi
Vurdert som nr. 47 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Utrolig hyggelig sted med god vin, sake, hyggelige folk og atmosfære. Kunnskapsrik fyr i baren som tok godt imot oss :) Første opplevelsen av Fredrikstad ble kort sagt en veldig god en. Vi kommer absolutt tilbake!

Takk, Hege Laugaland B

Anmeldt 28. februar 2020

Var innom for et glass. Fikk mye informasjon når det hadde med hva de skulle servere videre ang vin og litt mat.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Inspiration451249
Anmeldt 24. januar 2020

Når jeg går ut, de få gangene det er...så ønsker jeg så gjerne å bli møtt av hyggelig betjening. Altså, full forståelse for at de ansatte kan ha en dårlig dag... Men det var IKKE tilfelle på Hoi Polloi,i kveld. Vi fikk møte en arrogant og lite service minded vinservitør, som valgte å servere de som kom etter oss først. Vi fikk ikke den hyggelige versjonen av kelneren. Det var forbeholdt de han valgte å servere før oss. Jaja, hva kan jeg si. Jeg er en sucker for god service. To poeng for kult lokale.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Cissitien
Anmeldt 24. januar 2020 via mobile enheter

Dro innom her før en middag på nabotestaurant Køl for noe å drikke.
Bartenderen, arrogant sådan fortalte oss at vi var de neste til å få bestille, men valgte å servere andre isteden. Spurte om de hadde en IPA, men fikk en "Du er dum" bemerkning om at dette er en vin-bar...Selv om de har tappekran for øl. Fint....
Gå et annet sted, livet er for kort.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Lars E
Anmeldt 19. desember 2019

Veldig koselig interiør med knyttede tepper på veggen i et ellers veldig moderne lokale. Mange spesielle viner, mange forskjellige typer sake, drinkerk og øl. Veldig bra sted og fortelle hva du liker og få bartender til å finne noe til deg. Hadde nok aldri valgt slik selv, men veldig vellykket.Vann ved siden av gjør alkoholinntaket mer kontrollert. Kommer nok igjen.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Enmth

Reisende som så på Hoi Polloi, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Hoi Polloi? Del dine erfaringer!