Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noe av det beste i Fredrikstd”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 37
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Etter 4 uker ferie i Norge har det blitt noen måltider på diverse restauranter. Mezzo & grill ble foreslått da vi så anmeldelse i avisa.
Vi bestilte tapas, harem og kylling, pluss cheesecake til dessert. Maten smakte nydelig. Vi elsket det og kommer garantert tilbake;)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (200)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8589 av 200 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Beste sommerdrink i byen med knust is iskald, frisk frukt. Anbefaler for alle ☀️frosne favoritt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 536tomasv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Spise nydelig typisk tapas til forrett og scampi. Så mange gode smaker. Og jeg har aldri smakt så god scampi. Alt var helt utrolig godt. Rom steak til hovedrett smeltet i munnen. Den var sinnsykt god. En veldig god opplevelse hvor alt klaffet. Hyggelig sted, bra service og enestående mat! Gleder meg til neste besøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, S_K1673
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Flott restaurant med fine tyrkiske/middelhavs retter som smaker fantastisk. Hyggelige og trivelige servitører, og veldig fine omgivelser. Anbefales, kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elisenygaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Koselig plass, god mat med rause porsjoner. Kjempe hyggelig betjening.
Også gode priser sammenlignet med tilsvarende plasser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 796andersv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din