Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 37
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var god mat og mye spennende smaker. Eneste var desserten, den var ikke noe favoritt. Vaniljeis med mozzarella, ble litt tørr og seig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kåre Ola D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (202)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8387 av 202 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Spiste her med venner og barna våres, kjempe god mat som passer for både store og små. Og ikke minst super service i en hyggelig atmosfære

Dato for besøk: juli 2020
Takk, H3270FAren_ee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig hyggelig atmosfære og nydelig mat. Veldig god service, høy kunnskap. Dyktige folk på grillen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 666stineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Etter 4 uker ferie i Norge har det blitt noen måltider på diverse restauranter. Mezzo & grill ble foreslått da vi så anmeldelse i avisa.
Vi bestilte tapas, harem og kylling, pluss cheesecake til dessert. Maten smakte nydelig. Vi elsket det og kommer garantert tilbake;)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Beste sommerdrink i byen med knust is iskald, frisk frukt. Anbefaler for alle ☀️frosne favoritt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 536tomasv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din