“Super mat!”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Bestill bord
Vurdert som nr. 1 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 28. juli 2020

Bestilte tapas til takeaway for endte gang, denne gangen for et utdrikningslag, maten var supergod som alltid!

Takk, christine_J8407NY

Anmeldt 25. juli 2020

Flott resturant med perfekt beliggenhet i Fredrikstad sentrum! Nydelig mat og god service! Anbefaler tapas meny og baklava med is til dessert! :D

Takk, HiwaA2
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en utrolig god matopplevelse, og veldig hyggelig personale😊 Vi spiste både forrett (tapasretter), hovedretter og dessert, og både vi voksne og ungdommene var veldig fornøyde. Anbefaler denne restauranten👌

Takk, grodv
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra mat! Best i Fredrikstad! Hyggelig betjening! Anbefales! Tapasretter som forrett, lammeskank!!

Takk, 865kjellv
Anmeldt 22. juli 2020

Jeg har vært her mange ganger med mine barn og spist lunsj. Det er helt fantastisk mat og service. Vi kommer definitivt tilbake

Takk, Laura M

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!