Mye forskjellig og bra forretter og hovedretter. Like god hver gang. Anbefaler sterkt å ta turen og prøve!
159–163 av 314 anmeldelser
Jeg var her å feiret bursdagen til min datter, vi hadde tyrkisk tapas til forrett og kyllingfilet med pepper saus til hovedrett. Maten smakte himmelsk og servicen var topp. Anbefales på det sterkeste
Vi bestilte takeaway til et utdrikningslag, der det var mye forskjellig bestilt. Kjempegodt alt sammen, både til middag og nattmat! Skikkelig god mat😍❤️
Vil absolutt anbefale Mezzo på det varmeste. Hyggelig personale, god mat og gode priser :-) Kommer garantert tilbake hit!
I denne omgangen bestilte jeg takeaway tapas. Porsjonen er beregnet til to personer. Derfor er det mye mat til en fornuftig pris! Har testet ut flere retter fra menyen og det skuffer aldri. Ville absolutt anbefalt å ta turen innom