Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mezzo &Grill er en av Fredrikstads”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 3 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 38
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Mezzo &Grill er en av Fredrikstads beste resturantene, der møter du med forskjellige slags mat og får den beste smaken i munnen din. Anbefaler sterkt til å ta en tur innom for å oppleve noe helt nytt. Jeg har spist grill miks og jeg likte den

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ronia2244
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7478 av 209 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste mixgrill med kald og varme retter. Nydelig balanserte smaker, gode krydder i de ulike rettene og veldig lekker presentasjon! Desserten var søt og god. Akkuratt passe mengde mat å dele på 2 pers. Vi vil gjerne tilbake og ta med andre vennepar hit! Kjempefornøyd :) terningkast 6

Dato for besøk: august 2020
Takk, reikimette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Mye forskjellig og bra forretter og hovedretter. Like god hver gang. Anbefaler sterkt å ta turen og prøve!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HazhirAlipoor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Jeg var her å feiret bursdagen til min datter, vi hadde tyrkisk tapas til forrett og kyllingfilet med pepper saus til hovedrett. Maten smakte himmelsk og servicen var topp. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sabahs913
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Vi bestilte takeaway til et utdrikningslag, der det var mye forskjellig bestilt. Kjempegodt alt sammen, både til middag og nattmat! Skikkelig god mat❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MariaT8015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din