Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedre tyrkisk mat finner du ikke i Fredrikstad ”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 3 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 37
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Her er maten utrolig god. Lammeskanken er noe og anbefale for den er mør og god.
Som sakt om du ønsker deilig tyrkisk mat dra hitt hvor en blir møtt av koselige ansatte som alltid har et smil på lur
Blir flere turer hit

Dato for besøk: august 2020
Takk, arnehenrikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7175 av 209 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte mat når vi hadde utdrikningslag maten var super god og alle var veldig fornøyde.
Det var flere som ikke skulle ha kjøtt og melk blant annet og menyen er veldig lett å bestille for også dette. Masse gode smaker og masse mat mat for pengene ❤️

Dato for besøk: august 2020
Takk, madeleineh174
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

En kulinarisk opplevelse! Maten smaker utsøkt. Bestilte beyti sarma for endte gang, og har rukket å ha blitt en favoritt hos meg. Rettene er lagt opp på den delikat og moderne måte. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 763michaelah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Mezzo &Grill er en av Fredrikstads beste resturantene, der møter du med forskjellige slags mat og får den beste smaken i munnen din. Anbefaler sterkt til å ta en tur innom for å oppleve noe helt nytt. Jeg har spist grill miks og jeg likte den

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ronia2244
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste mixgrill med kald og varme retter. Nydelig balanserte smaker, gode krydder i de ulike rettene og veldig lekker presentasjon! Desserten var søt og god. Akkuratt passe mengde mat å dele på 2 pers. Vi vil gjerne tilbake og ta med andre vennepar hit! Kjempefornøyd :) terningkast 6

Dato for besøk: august 2020
Takk, reikimette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din